Aktywne Wpisy
demakijaz +15
Denerwuje mnie już randkowanie moje w ostatnim roku.
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
Bądź mną:
Zgrabna, zaradna singielka lat 24. Od 3 lat mieszkam w Polsce ponieważ pochodzę z Ukrainy. Pracuje na własny rachunek jako instruktor tańca i sprawia mi to dużo radości, po pracy mam zainteresowania swoje które bardzo lubię. Staram się o siebie dbać, ładnie się ubrać oczywiście robię to wszytko za swoje pieniądze. Jak już byłam na randkach z tindera to zawsze proponowałam płacenie
D00msday +40
Czy jesteście gotowi umierać za p0lki i ewenementy u władzy takie jak 'ministra równości', Kotula? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazpodludzi
#polska #ukraina #rosja #wojna #bekazpodludzi
Sylwester wydawał się być udany, mieliśmy Jack Daniels Single Barrel 0,7l, i 2 razy Saphire Bombay ( taki gin czy coś takiego) też 0,7l. O 20;00 przed przyjściem dziewczyn, z Łukaszkiem moim przyjacielem zamówiliśmy przekąski z włoskiej restauracji na smaczne.pl, a moja gospodyni pani Helenka przed końcem pracy zrobiła nam przekąski do alko z koreańskich alg, i wietnamskich pędów bambusa, wszystko bez glutenu ( na który jestem uczulony )
Wpadły dziewczyny, i słuchaliśmy In my Mind, i tańczyliśmy, przy tym się przytulając. W którymś momencie Kacper zaczął obejmować Wanesse, która bardzo mi się podobała, nie spodobało mi się to.
Powiedziałem mu '' wypad z mojego domu pajacu '' a on z grymasem na twarzy coś powiedział, nie pamiętam. Gdy już go nie było po 20 minutach zauważyłem że w odwecie przeciął mi kabel od internetu dlatego nie mogłem być z wami na discord
@aurenazpolski przebaczysz mi? sam rozumiesz
no i #przegryw bo Wanessa sperdoliła razem z nim, a miałem nadzieje że w ten wieczór ją wypekluje i zrobie na nią pissing