Aktywne Wpisy
Cześć, przychodzę do Was z następującym problemem. Od paru miesięcy jestem w związku ze znacznie młodszą dziewczyną. Jestem jej pierwszym chłopakiem. Ona 20 lvl, ja 26 lvl. Dziewczyna jest uzależniona od atencji oraz Instagrama. Poznaliśmy się przez neta, gdzie szukała związku jednak później się okazało, że do niego nie dojrzała. R#######em ją na pierwszym spotkaniu, dobra w łóżku, bardzo zdolna i pracowita. Kiedyś było super, teraz ona się dystansuje, mało pisze, spotykania

kuba-rozpruwa +41
Wyobraźcie sobie co się tu będzie działo jak dotrze do nas fala Ukraińców z PTSD po wojnie. Armagedon będzie xD ciekawe ilu nowych seryjniaków nie będą w stanie złapać.
#limanowa
#limanowa

Postawiłem sobie sklep w laravelu. Chciałby ktoś może zerknąć? Mogę podesłać link do gita i do www na pw, jeśli jest ktoś zainteresowany i chce zobaczyć / zrobić review.
@dimian: xD
@maxoxo poszlo
Pisanie że nie poleciłbyś najgorszemu wrogowi oznacza że nic o tym nie wiesz.
Oprogramowanie dopasowujesz do wymagań klienta a nie napierniczasz bezmyślnie w tym co potrafisz bo szkoda poznawać sie czegos nowego.
@dimian: w WP nie ma kompletnie nic czym mógłby się chwalić i byłoby zaadoptowane gdzieś indziej, oczywiście po za popularnością.
Jest tyle gotowych rozwiązań napisanych po ludzku, że nie nigdy bym klientowi nie zaproponował czegoś takiego.
@pitu120: Też głupie podejście. Jak klient ma stronę na WP i chce sklep w którym będzie mógł sprzedawać 10 rzeczy, to nawet bym się nie p-------ł z jakimkolwiek innym rozwiązaniem poza woocommerce.
Komentarz usunięty przez autora
@dimian: kolejny dzban