@Denyrim: mialem kiedys taka corolle z 91 w automacie w wersji kanadyjskiej, zajebiste auto bylo, niestety brat scial nia jablonke i zakonczyla swoj zywot
@Krowa_i_kurczak: Nieliczne wówczas Japończyki kojarzyły się bardziej z jakimiś ustawionymi lekarzami, dentystami czy artystami... ubeki i badylarze to raczej audi, Mercedes( ͡°͜ʖ͡°)
z jakimiś ustawionymi lekarzami, dentystami czy artystami
@Brunner: Jakoś w drugiej połowie lat 80 wiózł mnie z matką pilnie do lekarza pracodawca mojego dziadka, który wtedy zajmował się branżą budowlaną - Nissanem Sunny. Faktycznie - tymi autami jeździli ludzie dla których wielkość bagażnika nie była sprawą kluczową.
Do tej pory pamiętam tą przejażdżkę - dla dziecka to było naprawdę coś przy tym co wtedy jeździło po drogach. :-)
@Krowa_i_kurczak: Nieliczne wówczas Japończyki kojarzyły się bardziej z jakimiś ustawionymi lekarzami, dentystami czy artystami... ubeki i badylarze to raczej audi, Mercedes( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Brunner: Jakoś w drugiej połowie lat 80 wiózł mnie z matką pilnie do lekarza pracodawca mojego dziadka, który wtedy zajmował się branżą budowlaną - Nissanem Sunny. Faktycznie - tymi autami jeździli ludzie dla których wielkość bagażnika nie była sprawą kluczową.
Do tej pory pamiętam tą przejażdżkę - dla dziecka to było naprawdę coś przy tym co wtedy jeździło po drogach. :-)