Wpis z mikrobloga

Dzień dobry, miło nam poinformować, że aktualizacja uni1 przeszła szybko i sprawnie. Co nam dała aktualizacja?
Wymienię w kilku punktach:

◈ Została dodana możliwość blokowania/odblokowania bocznego panelu planet przyciskiem po prawej stronie
◈ Naprawiony błąd dotyczący kolejkowania badań
◈ Czarna materia została usunięta z gry (nie da się jej zdobyć z ekspedycji ani w inny sposób)
◈ Zmieniony został wygląd planet, budynków, badań itp na ten z pierwotnego ogame (możliwośc zmiany w opcjach)
◈ Została dodana opcja zmiany układu strony z listy na kafelki i na odwrót przyciskiem na górze strony
◈ Usunięte zostały wszystkie budynki, statki i badania które nie były w oryginalnym ogame (ostatni dostępny statek to Pancernik)
◈ Poprawiony silnik walki
◈ Dodana opcja wyboru stylu graficznego w opcjach
◈ Poprawione raporty szpiegowania
◈ Możliwość przeglądania galaktyki za pomocą strzałek
◈ Nowy, przejrzysty wygląd raportu szpigowskiego oraz raportu wojennego.

Wszystko na bieżąco będzie pojawiać się w changelogu.

Pozdrawiamy!

#grajzwykopem #gryonline #staregry #gry #gryprzegladarkowe #mirkogame #mirkoogame #ogame
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MirkOgame: ten handlarz coś nie działa.. nie ma możliwości żadnej wymiany czegokolwiek na cokolwiek. Albo strona nie działa, albo komunikat że handlarz jest na L4...
Kiedy myślicie go wprowadzić tak żeby działał, bo nie powiem, dobra ocja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MirkOgame:
Jak dla mnie dobrze by było jakbyście pomyśleli i popytali co graczom przeszkadza w tej grze bo z dnia na dzień coraz puściej i za parę dni wszyscy aktywni gracze będą w top 100, zostanie tylko wąska grupa tasująca się do pozycji w rankingu.
Przekleję to, co pisałem u konkurencji:

Jak dla mnie zbyt duża prędkość floty jest bez sensu bo nawet jak się założy kolonie na odludziu
  • Odpowiedz