Wpis z mikrobloga

(Chui w ten stolik) Lecz sam fakt że grubas narzeka iż nie jest w stanie chodzić tak mnie irytuje XD
Z aparatem Ilizarowa na piszczelu wskakiwałem o kulach na 2-3 piętro. Latałem jak mogłem by tylko nie siedzieć na dupsku a tuczenko? xaxaxa
#danielmagical
  • 9
  • Odpowiedz
@Dyskretny: On nie ma pojecia co #!$%@?,ludzie po operacji endoprotezy biodra ,przy dobrej rehabilitacji,po 2 miesiacach #!$%@? bez kul a 3 dzien po operacji ucza sie juz chodzic o kulach.A ten kica z tym kikutem jak debil,mam nadzieje ze juz do konca swojego marnego zywota sprawny nie bedzie za te swoje #!$%@?.
  • Odpowiedz
@Dyskretny: Ja tak samo. Wypadek samochodowy, prawie urwało mi nogę od kolana w dół, dosłownie cerowali mi łydkę i stopę. Sześć operacji, później dwa razy Ilizarow, aby naprostować źle zrośnięte kości. Z aparatem wstawałam od razu po zabiegu do kibelka, o kulach na drugie piętro, nawet z jamnikiem na spacer, z plecaczkiem po pierdoły do sklepu. Doskonale wiesz, ile pierdzielenia jest koło aparatu, trzeba podkręcać, obmywać rany. Boli jak cholera, a
  • Odpowiedz