Wpis z mikrobloga

@Notabene: @PanKracy582: Niebezpiecznie jest samemu czyścić oblodzony dach ciężarówki, kierowcy nie powinni być do tego zmuszani jeżeli nie maja sprzętu i uprawnień niezbędnych do wykonywania takich czynności. Natomiast do kierowców należy ocenić czy ciężarówka nadaje się do jazdy i podjęcie decyzji czy ruszać, inna sprawa ze gdy taki kierowca zadzwoni do szefa ze „sprzęt nie nadaje się na drogę” to usłyszy „Janusz co ty mi tu p#erdolisz, jedz”. Sytuacja patowa.
@Notabene: @BenzoesanSodu: @poprostumort: @PanKracy582: @poprostumort: @MangoZjem: @atm-Pa: @WydajnaJednostkaIndywidualna: Przecież jak kierowca ma naczepę z firanką, to się wchodzi na naczepę, bierze długiego kijaszka i ładnie wszystko schodzi. Parę razy u mnie przed załadunkiem widziałem gości jak tak robili, ale dla Panów Kierowców to widzę zbyt skomplikowane, żeby pomyśleć. Wystarczy wpisać w google odpowiednie frazy, trochę poczytać i się dowiedzieć, że można zrzucić to m.in.
Wystarczy wpisać w google odpowiednie frazy, trochę poczytać i się dowiedzieć, że można zrzucić to m.in. gwałtownie hamując.

@guru8: Wybacz, nie chciało mi się zgłębiać tematu aż tak - po prostu wiem, że to jest niebezpieczne gówno i wiem że nie ma wymówek na jeżdżenie z lodem na naczepie. Sam podałem z głowy rozwiązanie problemu z "nie mogę pracować na wysokości" jako zatrudnienie kogoś kto może. Twój sposób tez jest spoko,