Aktywne Wpisy

Batonoski +53
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
źródło: temp_file5539583139071464794
Pobierz
wygryw50k +296
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia

To sie troche zaczynam denerwowac na to unity. Po tych nowych aktualizacjach tego calego unity3d, projektowanie jakiekolwiek terenu stracilo sens.
Aktualnie probujac stworzyc cokolwiek na terenie, czy to gorke czy dodac trawke to schodzi mi jakies 30 minut aby dodac 1cm gorki.
Po prostu unity stracilo na szybkosci w ogole nie chce mi nic zaladowac. Probuje dodac :
Game Object - 3d Object > terrain > add
Dodalem wlasnie maly kwadracik. Probuje dodac obok sasiednie kwadraciki schodzilo okolo 5-30 minut. Potem to juz bajka.
Tworzymy gorke o 10 cm na tym terrain > 30 minut
Wie ktos dlaczego?
#gamedev
8gb pamieci
źródło: comment_agJcPkLOZBkjp0r1FW0VawdaI6kY1brB.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
xD
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Staram sie udowodnic ze to unity tak dziala. Chociaz jakims cudem teraz chodzi jak lamburgini, patrzac na roznice dzis a wczoraj