Wpis z mikrobloga

Naprawde nie ogarniam tego za cholere, ten cymbal smiga 300 km ponad na meline chlac z uposledzonym knurem, garabtym i gohabalem, stracil prawko, kobite i robote, swieta sie zblizaja a ten cymbal wraca po wiecej wrazen xD co ludzie musza miec w glowie xD jeszcze zeby mu gruby dawal jakis % ze streamow, a daje pewnie grosze na paliwo i alko.Wiare w ludzi stracilem juz bardzo dawno ale ich glupota i plytkie myslenie nadal mnie zadziwia XD
#danielmagical #patostreamy #bekazpodludzi
  • 26
@W8inG4DeatH: no ale ma z nia kontakt bo placi/l alimenty za wspolnego gowniaka.Po tym co #!$%@? z tym prawkiem moze zakazac mu kontaktow z dzieckiem, jak robote stracil to tym bardziej szukac nowej bo od stycznia mu ponoc prawko zabieraja ta? A co do walki z rafonixem... wierzysz w to?:D rafon na 3-ce ma nie walczyc, dopiero do 4-ki, a do tego czasu mam nadzieje, ze zapomnimy wszyscy o icku
@CyCu1337: Nie żyje z nią, tak powiedział, czyli nie mieszka i nie śpi. Kontakt to może mieć i z Urzędniczej. Robota nie zając, nie ucieknie. Poza tym nie wie jakiej szukać, bo nie wie czy będzie miał prawko. Ja też bym poczekał. Wg mnie ma szansę zawalczyć, jak mu Magical pomoże. Wbrew pozorom koleś ma poukładane, trzeba tylko zrozumieć jego sytuację, a nie się wymądrzać.
@Dr_Riv: Wolę kolesia, który skończył tylko gimbę i pracuje w jakimś zawodzie, niż debilów po "studiach", którzy mają przerośnięte ego i tylko roszczenia. No popełnił błąd. Jakaś #!$%@? wrobiła go i teraz płaci. Nie był pijany jak wsiadał. Nikomu krzywdy nie zrobił, więc o co chodzi. A karę ponosi za swój czyn. Na melinie jest po to by walczyć na Fame MMA.
@W8inG4DeatH nwm co ma piernik do wiatraka, skończył gimbe i jest debilem. Uwaga, większość debili potrafi znaleźć pracę, co nie oznacza, że są już jakimiś wspaniałymi ludźmi.
Nie był pijany jak wsiadał? Gdyby nie był to chyba prawka by nie stracił; pluje na wszelkie podmioty, które jeżdżą ppd wpływem, chui, że on mógłby stracić życie, ale przez takich imbecyli jak on, tracą życie nornalni ludzie.

Nie no, masz rozumowanie, można jeździć pod
@Dr_Riv:
W szkole nabywa się wiedzę. Mądrość i inteligencja to dwie inne rzeczy. Ktoś może być po podstawówce, a być w miarę inteligentny i/lub mądrze myśleć i gadać. I na odwrót jest wielu, którzy po skończeniu szkół, mają jakąś wiedzę albo i nie, ale nie potrafią logicznie myśleć i/lub są głupi jak cep, nie idzie ich słuchać.
Nie był pijany. Alkohol był w krwi, ale nie działał już na umysł. Miał
@W8inG4DeatH Ty wiesz, że nawet małe ilości alkoholu wpływają na szybkość reakcji i myślenia? Chyba każdy napiehdolony, który jeździ autem mówi, że trzeźwo się czuje więc jeździ. No pozdrawiam bardzo serdecznie.

Ale czy ja twierdzę, że osoby, które miały same dwoje w szkole gorzej sobie radzą w życiu niż te co miały same piątki?
Ty wnioskujesz, że gościu jest super bo ma prace, pomimo, że nie ma wykształcenia. Ja wnioskuję, że jest