Wpis z mikrobloga

@NieznanyWykopek: Nie odrzucam go, tylko nie jestem fanem takiej zmiany jeśli faktycznie miałoby do niej dojść. To dwie różne rzeczy, jak wspierasz jakąś drużynę i jej kibicujesz to chcesz dla niej jak najlepiej, a masz zazwyczaj jakąś opinie na temat zawodników ze sceny. I to nie jest tak, że on nie zaczyna grać bo już trochę jest na tej scenie i jak widać nawet w ago nie udało mu sie utrzymać.
@TheSzymi: nie wiem czemu wszyscy sie tak spuszczaja nad ratingiem, toao na przestrzeni calej kariery ma rating 0.99, gob b ma 0.85 i jest w top9 druzynie na swiecie i nikt nawet nie mysli nad jego zmiana, nie mowiac juz o tym ze rating toao jest lepszy od ratingu goldena, karrigana, zeusa, msla i phra, ktory ma 0.98 a przeciez nie jest prowadzacym :)

o razu uprzedzam odpowiedzi typu "!!!!11oenoen1 ale
@lepir: Porównywanie Zeusa do Toao XDD
Jest Gambit ktore gowno gra, przychodz Zeus wygrywaja Majora, jest Navi ktore slabo gra przychodzi Zeus wbijaja sie do top 3. Moze Zeus czy MSL maja swoje zagrania botow ale prowadza dobrze i tego im nie mozna odmowic, a co takiego pokazal nam Toao? 1 turniej na Ukrainie gdzie dobrze zagrali na druzyny z TOP 10 i tyle, wiec na jakiej podstawiem mam mowic ze
@TheSzymi: ja sie ciesze, ze na tapczana padlo, furlan na igstory napisal, ze tapczan sam poprosil o przesuniecie na lawke, wyglada na to, ze rozmowy juz byly przeprowadzane wczesniej, toao w formie najlepszy klaczer w pl, podobno bardzo dobry analityk i taktyk czyli to cczego brakuje virtusa, jeszcze za morelza i neo dac sobola i byaliego i moglo by byc ciekawie
@itsokaytobegay: moze na takiej podstawie, ze iglujac w ago druzyna, ktora majac tylko dwoch troche doswiadczonych graczy i 3 kompletnych swiezakow, wliczajac w to toao w niecaly rok wbila sie z top 100 druzyn hltv do top 16, chyba wszyscy juz o tym zapomnieli :) skoro to takie latwe to czemu nie ma tam jeszcze izako boars?

twoje jedyne argumenty przeciw to najpierw podales rating sprzed ostatnich 3 miesiecy, gdzie on