Aktywne Wpisy
Dzonsin +101
#walentynki #promocja #diva
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień

ReeceWithouterpoon +225

Cześć Mirki potrzebuję szybkiej pomocy, otóż mam w kontrolerze zdefiniowany obiekt "item" względem którego w jednym twig przekazuje dynamicznie dane poprzez item.name itd. Chciałbym poprzez ten sam obiekt przekazać wartości dla innego template? Krótko mówiąc jak mogę przekazać obiekt item do innych template twig?
$content = $this->renderView(
'AcmeHelloBundle:Hello:index.html.twig',
array('name' => $name)
);
return new Response($content);
Albo
return $this->render('hello/greetings/index.html.twig', array(
'name' => $name
));