Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +21
mam takie fazy na jedzenie, które mogłabym jeść codziennie i tylko to i aż do porzygu. były to ostatnio:
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.

kilo-bravo +49
źródło: FQsi67ZWUAIYUiu
Pobierz

Nie chcę smarta i chcę złożyć reklamację, oddajcie moje pieniądze i zabierzcie sobie smarta na kolejny miesiąc.
Już ostatnio straciłem przy zakupie smarta po raz pierwszy 10 monet, bo kupując smarta na miesiąc wymagana była płatność podpiętą kartą i dokonując zakupu chwilę później już płatność dokonana kartą nie została uznana jako biorąca udział w promocji.
Przeczytałem maila, w którym informujecie "Płatność za allegro smart powiodła się!" i natychmiast odpiąłem kartę. Nie chcę mieć nic wspólnego z waszym smartem o ile sam sobie za niego nie zapłacę. Nie chcę żadnej subskrypcji.
Podpięcie karty miało mi ułatwiać zakupy, a służy Wam do podpinania mi jakichś dziadowskich subskrypcji i okradania mojej karty? Proszę o natychmiastowe anulowanie smarta i zwrot pieniędzy.