Aktywne Wpisy

Moseva +346

PfefferWerfer +378
#gdansk #nieruchomosci
Czy to pożar inwestycyjny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Gdańsku właśnie pali się objęty ochroną konserwatorską budynek przy linii tramwajowej jakieś 10 minut od starówki, tuż obok linii kolejowej z potencjalnym połączeniem SKM
Czy to pożar inwestycyjny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Gdańsku właśnie pali się objęty ochroną konserwatorską budynek przy linii tramwajowej jakieś 10 minut od starówki, tuż obok linii kolejowej z potencjalnym połączeniem SKM
źródło: 3940026-Pozar-hali-na-Przerobce-RAPORT__c_208_85_1673_1062__kr
Pobierz

źródło: comment_AykQtlG5njdIDlX4izPmAPooDjW5desL.jpg
PobierzW biurze mam klawiaturę Apple'a, czyli bardzo niski skok klawisza, układ "równy", czyli nie ergonomiczna.
W domu mam ergonomiczną Microsoftu (czyli "powyginaną" :P), dość wysoki skok klawisza.
Czyli praktycznie przeciwieństwa.
@htfhere: Rozumiem, że chodziło Ci o pisanie bez podglądania. ;-) Też się nad tym zastanawiałem, ale bardzo szybko się przyzwyczaiłem, gdy przesiadłem się ze zwykłej klawiatury na ergonomiczną. Magicznie jednak wszystkie klawisze są
@htfhere: ma być wygodnie, ma być przyjemnie, pół życia zmarnujesz klepiąc w klawiaturę :D Klawiatura apple jest ok, szału nie ma ale klawiatury a'la laptop wygodniejszej od tej nie miałem (model z wbudowanym akumulatorem). W domu piszę na novatouch, czasem na ibm model m. Ten ergo m$ 4000 jest tandetny, nie warty tych pieniędzy, sculpt też tak sobie.
Komentarz usunięty przez moderatora
Podobno ten modecom ładuje się na światło jak stare kalkulatory. Albo to prawda, albo ma doskonałą baterię,