Wpis z mikrobloga

Szczerze to magical u mnie zaplusowal tym zachowanie widac bylo w koncu ludzką reakcje jak menelica uderzyla jace bez powodu. Zasluzyla juz dawno. Jak mozna tak traktowac jak psa (chodzi mi o jace) p---------e bzdety ztym ze pobil mame. Nawet pewnie nie bolało tylko te oła musi byc wyolbrzymione. Tyle
#danielmagical #patostreamy
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dyktator2018: No właśnie Ty się zachowujesz jakbyś miał klapki na oczach. Przecież jakby Daniel jej od czasu do czasu nie jebnął to by tłukła go i szmaciła jak Jace. Jace bije bo on ma opory z oddaniem jej. Więc zabraniając bić menelice przyzwalasz na bicie wszystkich innych, rozumiesz?
  • Odpowiedz
@jeremy-grancarno: mam nadzieję, że Ty tak tylko trollujesz z tym swoim p----------m, bo rzygać mi się chce jak czytam co Ty piszesz :D trzeba pozwolić bić Gosię, żeby Gosia nie biła innych, więc n-----------y Gosię, bo Gosia jest taka groźna, że wszystkich r---------i jednym ciosem XD chłopie ona nie ma sił wstać z fotela bo ją synuś taterkami faszeruje xd ocknij się :D
  • Odpowiedz
@dyktator2018: Ale jej szkodliwość nie ma tu żadnego znaczenia. Jak się ktoś zesra w moim towarzystwie w spodnie to też mi to krzywdy nie zrobi, ale jednak coś nadal j---e.
"trzeba pozwolić bić Gosię, żeby Gosia nie biła innych" - No lepiej żeby jedna goha była bita niż wszyscy inni dookoła, to chyba prosta kalkulacja. W ogóle gadając z Tobą mam wrażenie, że zapominasz o tym, że rozmawiamy o w
  • Odpowiedz
@jeremy-grancarno: Moim zdaniem trochę źle do tego podchodzisz. Wg. Twojej opinii wybierasz mniejsze zło, pozwalają bić Gosię, aby ona nie biła innych. Czyli bicie jednego człowieka jest mniejszym złem niż bicie kilku osób? to w ogóle można do tego tak podchodzić i tak to rozpatrywać? :D Dziwne trochę, zastanów się.

Pozdrawiam.

EDIT: @bartlej ale dostałeś prezent, tyle plusików do rozdania w jednym wpisie ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz