Wpis z mikrobloga

@Mampytaniedowas_hej: pamiętam jak @pawlo74 pisał przy 19000 USD za 1 BTC że cena już nie spadnie że teraz tylko będzie drożej i że jedziemy do miliona.

Ale tak na poważnie to nie ma czegoś takiego jak namawianie do kupna kogokolwiek. Każdy sam decyduje o swoim losie i sam podejmuje decyzję. Nikt nad Wami z pistoletem nie stał. nawet Pan @pawlo74
  • Odpowiedz
wydawanie rekomendacji bez odpowiednich uprawnień jest przestępstwem, obczaj sobie założenia mifidu

@siezyje: w którym miejscu daję baranku rekomendacje? Wszędzie piszę jasno że wyrażam swoje opinie a moja opinie nie stanowi porady inwestycyjnej. Jesteś głąbem że nie rozumiesz prostego zdania? Absolutnie to co piszę nie jest ani przestępstwem ani nawet małym wykroczeniem.

Piszę to co każdy tutaj czyli mooon :) tłuczku
  • Odpowiedz
@Amelcio: obraź mnie jeszcze raz, jakkolwiek. Obiecuję Ci, że smarne taki donos, że na całe życie zapamiętasz że pisanie pewnych klauzuli niekoniecznie Cię chroni. Nie znasz dyrektyw obowiązujących w UE, nie potrafisz zobaczyć jakie są cechy rekomendacji i nie widzisz związku z tym, że Twoje 'opinie' zawierają silne znamiona doradztwa, bo nie ma w nich tylko faktów, a prognozujesz zachowania (szklana kula).

Także dawaj jakiegoś tłuczka, barana, dzbana. Ja bardzo
  • Odpowiedz
@siezyje: chłopie masz coś z garnkiem. Ani jeden mój wpis nie jest nawet małym wykroczeniem. Idź chłopie bo sraczki dostaniesz. Piszę to co 90% ludzi na tym tagu.Daję CI bana bo niechce mi się czytać Twoich idiotyzmów.
  • Odpowiedz