Aktywne Wpisy
zicogod +6
nie chce chwalić dnia przed zachodem słońca ale dobrze to wygląda dla dubois, z walki na walke idzie mu co raz lepiej, jeszcze pare lat i myśle że może być realnym kandydatem do bycia mistrzem świata jak usyk i reszta pokończy kariery
#boks
#boks
Jara mnie jak laski śpiewają po francusku
#przegryw
#przegryw
Tego typu słownictwo i opisy pasują do osób z nizin społecznych. Kulturalny mężczyzna zachowuje dla siebie sprawy łóżkowe, dzięki czemu kobieta która idzie z nim sypia czuje się bezpiecznie i jest bardziej chętna na eksperymenty wiedząc, że nikt jej nie nazwie „dziwką do zapinania w kakao”.
Ludzie, ja wiem ze to jest tylko wykop, ze tu jest się anonimowym, ale gwarantuje Wam że to są podstawy podstaw jakiegokolwiek traktowania drugiego człowieka. Myślcie perspektywicznie... każdy z nas ma wpływ na to, jak wyglada nasze społeczeństwo. Kiedyś usłyszałam „traktuj kobietę w taki sposób, w jaki chciałbyś, żeby traktowano twoją córkę”. Może to Wam trochę pomoże w zrozumieniu, o co chodzi ♀️
#randki #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
@GrubyRozowyKot: pisanie takich rzeczy z osoba niepełnoletnia to proszenie się o kłopoty.
są na tym świecie faceci, którzy szanują kobiety, a takim wpisem nie zmienisz rozumowania #przegryw i #chad
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora