Aktywne Wpisy
affairz +431
TO JEST SKANDAL - deweloper HREIT
dziewczyna kupiła mieszkanie w kwietniu 2024
mieszkanie które oryginalnie miało być oddane w lipcu 2024 - aktualny stan inwestycji picrel
nie
dziewczyna kupiła mieszkanie w kwietniu 2024
mieszkanie które oryginalnie miało być oddane w lipcu 2024 - aktualny stan inwestycji picrel
nie
JAuStURYErSE +270
Mamy pierwszą ofiarę niezłożonego hedera/kultywatora/czy czegoś takiego (nie znam się)?
Śmiertelne potrącenie pieszego przez traktor!
Chwilę po godzinie 21:20 na drodze krajowej numer 79 w miejscowości Stary Ciepielów (pow. lipski) doszło do potrącenia pieszego przez kierującego traktorem. Mimo reanimacji pieszego nie udało się uratować.
#polskiedrogi #rolnictwo #polska
Śmiertelne potrącenie pieszego przez traktor!
Chwilę po godzinie 21:20 na drodze krajowej numer 79 w miejscowości Stary Ciepielów (pow. lipski) doszło do potrącenia pieszego przez kierującego traktorem. Mimo reanimacji pieszego nie udało się uratować.
#polskiedrogi #rolnictwo #polska
#korwin #neuropa #4konserwy #libertarianizm #bekazprawakow #bekazlewactwa #bekazkorwina #bekaznarodowcow #heheszki #jkm #polityka
@camaro98: Co to za argument? Jak obecna władza jest #!$%@? to niby usprawiedliwia to wybranie nowej, równie #!$%@??
@Hound: z sondażami to ja bym uważał akurat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam nadzieję, że pomogłem.
Tu się zgodzę, tylko że to nie może być argument za głosowaniem na kogokolwiek. Jeśli uważasz, że faktycznie nie ma na kogo głosować, to albo wykorzystaj swoje bierne prawo wyborcze albo pogódź się z takim stanem rzeczy.
Nie
@Hound: dużo gorszej, a nie równie #!$%@?. debile popierający ruchy narodowe chcą, żeby było nieporównywalnie bardziej #!$%@? niż w państwie pisowskim
@rzuf22: To znaczy więcej wolności dla ciebie, a mniej dla innych? Ja #!$%@?, co to #!$%@? znaczy prawdziwie wolnościowa, skoro wolność jednostki jest z każdej strony ograniczona wolnością innych jednostek i to nie są proste wybory, bo ludzie są bardzo różni, a państwo nie jest wszechmocne i nie może dopilnować zawsze i wszędzie by twoja wolność była respektowana.
@neib1: Jakieś przykłady? Czy to tylko na zasadzie "tak mi się wydaje"? Może zacytuj program RN.
To dość proste. Naruszenie wolności powinno być uznawane jedynie w bezpośrednim i udowodnionym przypadku, bo w przeciwnym razie można dojść do tego,
@rzuf22: Ty jesteś po prostu zamordystą. Widzę Korwin jest za bardzo wolnościowy dla ciebie. Gospodarki nie wolno regulować, bo ludzie wiedzą najlepiej co daje zarobić i jak się i w tym przeszkadza to zarabiają mniej. Jedyne co ma robić państwo to eliminować oszustwa przez gwarantowanie umów. A z UE należy jak najszybciej #!$%@?ć bo zmierza coraz bardziej do totalitarnego komunistycznego imperium i już dawno nie jest tym czym miała być, czyli strefą wolnego handlu i współpracy suwerennych narodów. Więc co ty w ogóle #!$%@?.
Szczerze? To jest akurat najtrudniejszy dylemat z tych wszystkich. Jeśli nie blokują ruchu i jest możliwość, by ich nie
@Vanni: to jest najprostszy dylemat. Istnienie dóbr/przestrzeni publicznych powoduje takie patologie jak np. dyskusje o tym czy ktoś może robić na nich rzeczy, które nie podobają się komuś innemu. Zamiast pozwalać tłumowi decydować co mozna a czego nie, trzeba pozbyć się dóbr publicznych i niech właściciel o tym decyduje ¯\_(ツ)_/¯