@Bridu: z mojego doświadczenia to te wszystkie "niby-alternatywne" baby są najgorsze. Łatwo je wykryć z reguły, bo każde miasto ma swoje takie "Pawilony". Np. w Szczecinie jest to klub "Hormon" i jest tam popularna opinia, że z dziewczynami, które lubią chodzić do "hormona" lepiej się nie wiązać. Ja będąc dwa razy na pawilonach zawsze jakąś dziewczynę poznałem co raczej nie świadczy dobrze o tym miejscu.
@Lucy_Ferro: 1) Nie jestem fałszywym różowym, wielokrotnie to udowadniałam. 2) "Tak być musiało." usprawiedliwiasz to, że się s-------ś i znalazłeś pieroga na boku.
@KRISSVector: A Ty kim jesteś? Wystarcza mi źródło empiryczne. Chyba, że chcesz mi udowodnić, że zawsze byłem ludzkim śmieciem, którym kobiety gardzą. Proszę bardzo. Wolałbym gdyby to była prawda.
@KRISSVector: Czyli de facto nie wiesz czy żyjesz pomimo tego, że doświadczasz? Nie rób k---y z logiki. Może po prostu uznasz, że jestem jednym z tych skrzywdzonych frustratów, którzy wylewają swoje gorzkie żale, bo nigdy nie byli atrakcyjni dla kobiet dopóki się nie ogarnęli?
Widzisz tu jakikolwiek synonim odnoszący się do płci pustej?
Dlaczego?
Godspeed! Have a great life.
Dokładnie to.
Bóg też czasem jest śmieciem.
Patrz - Jezus. K---a, gość dał się z-----ć, czaisz bazę?
W c---a zrobił wszystkich.
@Bog_Wszechmogacy Boże pomusz
Wiesz doskonale, że mam powód.
Zresztą, to tylko moja ciemna strona.
@Lucy_Ferro: wytrzeźwiałaś?
2) "Tak być musiało." usprawiedliwiasz to, że się s-------ś i znalazłeś pieroga na boku.
Udowadniaj sobie co tam chcesz.
Tak być musiało.
@pawel_je:
Ja nie piję.
"Bo baby nie są zdolne do uczuć wyższych, chyba że to cudze uczucia. "
Potrzebne źródło naukowe.
A Ty kim jesteś?
Wystarcza mi źródło empiryczne.
Chyba, że chcesz mi udowodnić, że zawsze byłem ludzkim śmieciem, którym kobiety gardzą.
Proszę bardzo. Wolałbym gdyby to była prawda.
2/10, bo odpowiedziałam.
Czyli de facto nie wiesz czy żyjesz pomimo tego, że doświadczasz?
Nie rób k---y z logiki.
Może po prostu uznasz, że jestem jednym z tych skrzywdzonych frustratów, którzy wylewają swoje gorzkie żale, bo nigdy nie byli atrakcyjni dla kobiet dopóki się nie ogarnęli?