Mirki, który net brać E3 czy F2? -chcę do 50 zł /mc -zależy mi bardziej na wyższym UPLOAD bo jest to bardzo wygodne w zamieszczaniu rzeczy w chmurze, wysyłce maili, rozmowie skype/discord itp. -DL mają obie opcje podobny a pewnie i tak go nie wykorzystam
Jaka jest różnica ze światłowodem poza tym, że nie jest w środku miedziany drut tylko lustra i ma bardziej wyśrubowane wymagania (zakręty czy "łamanie" kąt prosty specjalną technologią, spawanie w określonych temperaturach i wilgotności itp)? Czy do światłowodu warto kupić sobie jakiś wypaśniejszy router za 1k cebulionów lub mocniejszą sieciówkę do desktopu? #internet #komputery #web #elektronika
@snwptest: ze swiatlem dostalbys mediakonwerter z ethernetem 100 lub 1G. Wiec w jedna lub druga opcje wpinasz ten sam rourter lub karte. Jesli transfery sa solidne to logika podpowiada 100/70 za mniej.
@tylkolurko: tak jak piszesz, pójdę w E3, wydaje się najlepszy - lepszy od obecnego neta który mam (przed chwilą w ookla robiłem test na desktopie i wyszło D80 U4)
-chcę do 50 zł /mc
-zależy mi bardziej na wyższym UPLOAD bo jest to bardzo wygodne w zamieszczaniu rzeczy w chmurze, wysyłce maili, rozmowie skype/discord itp.
-DL mają obie opcje podobny a pewnie i tak go nie wykorzystam
Jaka jest różnica ze światłowodem poza tym, że nie jest w środku miedziany drut tylko lustra i ma bardziej wyśrubowane wymagania (zakręty czy "łamanie" kąt prosty specjalną technologią, spawanie w określonych temperaturach i wilgotności itp)?
Czy do światłowodu warto kupić sobie jakiś wypaśniejszy router za 1k cebulionów lub mocniejszą sieciówkę do desktopu?
#internet #komputery #web #elektronika
źródło: comment_iHmsCbOc7bgz8JFlQddtOdeT703jeeqf.jpg
Pobierz