Aktywne Wpisy
EmcePomidor2 +244
W ciągu ostatniego roku:
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
Piłem alkohol. Nie byłem dobrym człowiekiem. Trafiłem do szpitala psychiatrycznego na miesiąc.
A potem:
- pokonałem kompletnie depresje
- pokonałem alkoholizm
- zmieniłem się psychicznie z pomocą psychologa
- schudłem 45kg w 8 miesięcy, chudnę dalej
- uprawiam sport - boksu trochę, pływanie, siłownia
- a teraz oświadczyłem się swojej kobiecie z Ukrainy którą poznałem ponad rok temu, ona mi pomogła we wszystkim i teraz powiedziała tak
to
wolny_kot +115
Na kolejny urlop(26.12 - 04.01) wybieramy się z bratem w austriackie Alpy (Nassfeld), noclegi już dawno ogarnięte, sprzęt nawoskowany i wyszlifowany (ja #narty, brat #snowboard).
Przy okazji zamierzamy tam świętować #nowyrok.
Jako, że wśród znajomych ciężko z funduszami to jedziemy sami i tutaj cel mojego posta (szansa pewnie mała ale kto wie;) ) -
czy ktoś z szanownych wykopowiczow ma podobne plany?
Może udałoby się coś wspólnie ogarnąć i miło spędzić ostatni wieczór starego roku ;)
#sylwester #sylwester2018 #alpy #austria
Jeśli chodzi o koszta całego wyjazdu na narty to trudno powiedzieć bo noclegi to kwestia bardzo indywidualna. W ubiegłych latach raczej szukaliśmy tańszych opcji (nie znaczy że w słabych warunkach) to spanie 7-9 dni i wyżywienie za max 400f. Do tego karnet 5 dniowy 215 - 225€ (zależnie od sezonu). Paliwo też trzeba doliczyć.
Bardziej z ciekawości pytałem czy ktoś będzie w tym czasie na miejscu ale
Powodzenia ;)