Wpis z mikrobloga

Hej
Na kolejny urlop(26.12 - 04.01) wybieramy się z bratem w austriackie Alpy (Nassfeld), noclegi już dawno ogarnięte, sprzęt nawoskowany i wyszlifowany (ja #narty, brat #snowboard).
Przy okazji zamierzamy tam świętować #nowyrok.
Jako, że wśród znajomych ciężko z funduszami to jedziemy sami i tutaj cel mojego posta (szansa pewnie mała ale kto wie;) ) -
czy ktoś z szanownych wykopowiczow ma podobne plany?

Może udałoby się coś wspólnie ogarnąć i miło spędzić ostatni wieczór starego roku ;)

#sylwester #sylwester2018 #alpy #austria
Pobierz cs16_pl - Hej
Na kolejny urlop(26.12 - 04.01) wybieramy się z bratem w austriackie Al...
źródło: comment_WZW4UDiYVulnjoLlFXxXifIY5sjauLfL.jpg
  • 4
@wredny_barteK Autem, ruszamy z #uk
Jeśli chodzi o koszta całego wyjazdu na narty to trudno powiedzieć bo noclegi to kwestia bardzo indywidualna. W ubiegłych latach raczej szukaliśmy tańszych opcji (nie znaczy że w słabych warunkach) to spanie 7-9 dni i wyżywienie za max 400f. Do tego karnet 5 dniowy 215 - 225€ (zależnie od sezonu). Paliwo też trzeba doliczyć.

Bardziej z ciekawości pytałem czy ktoś będzie w tym czasie na miejscu ale
@cs16_pl: Ja się z kumplem raczej nie ogarnę , ale podobny wyjazd do Czech chcemy ogarnąć. Bo 18 stycznia i tak do les2alpes jadę. Ale sam próbowałem ogarniać taki wyjazd i mi zawsze wychodziło drożej niż z jakiegoś biura.
@wredny_barteK jak patrzyłem na oferty z biur, wychodziło mi drożej. Bo często i tak trzeba by wypożyczyć auto, a przeważnie są to wypady 4 dniowe. Chyba że masz na myśli autokarem ale w moim przypadku odpada ze względu na dystans.

Powodzenia ;)