Aktywne Wpisy
robert5502 +209
24 listopada 2009 roku John Edward Jones tragicznie stracił życie w jaskini Nutty Putty po wstrząsającej 28-godzinnej męce.
Podczas eksploracji ze swoim bratem Joshem Jones przypadkowo wszedł do zwężonego tunelu, myląc go z innym ciasnym przejściem znanym jako „Kanał Urodzeniowy”.
Utknął do góry nogami w otworze o wymiarach 10 na 18 cali (25 na 46 cm), około 400 stóp (120 m) od wejścia do jaskini.
Jones został uwięziony w pozycji przypominającej hak,
Podczas eksploracji ze swoim bratem Joshem Jones przypadkowo wszedł do zwężonego tunelu, myląc go z innym ciasnym przejściem znanym jako „Kanał Urodzeniowy”.
Utknął do góry nogami w otworze o wymiarach 10 na 18 cali (25 na 46 cm), około 400 stóp (120 m) od wejścia do jaskini.
Jones został uwięziony w pozycji przypominającej hak,
mam_spanko +250
Zrobimy z komentarzy historie wyszukiwania Robercika. Ja zacznę:
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
Sprawiono, że ciężej znaleźć to co właściwe i każdy teraz patrzy na relacje miedzy płciowe przez pryzmat seksu. Ile można się ruchać? Tu chodzi o wspólną pobudkę, zrobienie drugiej osobie śniadania przed tym jak się obudzi (mimo że się tej czynności nienawidzi), porozmawianie o czymkolwiek, kłótnie kto posprząta po waszym serwalu i dwóch psach , wspólnych wyjściach wszędzie tam gdzie można doznać jeszcze więcej przyjemności (tu wyczerpalem temat żeby się nie rozpisywać, ale wiadomo, że spotkania ze znajomymi, wyjścia do muzeów, kin, daleki wyjazd w najpiękniejsze miejsca świata, do tego te najbardziej luksusowe, koncerty, mecze piłki nożnej, wspólne hobby jak gra na instrumentach czy inne gunwo, wspólne rywalizacje dnia codziennego, założenie rodziny i wychowanie dzieci idealnych (lepszej wersji Ciebie połączonej z twoją niesamowitą wybranką), połączone ze sztuką przesiadywania w ciszy w swojej obecności i seksem okraszonym wyjątkowym wieczorem z ukochaną.
Tak powinna wyglądać relacja męsko-żeńska, oczywiście takie wymagania wśród wszystkich księżniczek to jakies 2-3%(własna obserwacja, jedyna #!$%@? z mojej strony to liczenie tylko tych ładnych), ale to wszystko wina tego w jaka stronę poszedł ten świat. Nie musisz być takim jak wszyscy, rób to co kochasz, z tym kim kogo kochasz, musisz się tylko trochę postarać i odnaleźć prawdziwe szczęście zamiast myśleć o tym kogo "zaliczysz" (nie lubię tego określenia) dzisiaj, jutro i czy łatwiej znaleźć w klubie czy na tinderze, w jakim wieku itd.
Mam was za podludzi, nie pozdrawiam.
#tinder