Wpis z mikrobloga

@mPussy: Jeśli chodzi ci o to, żeby jakąś nielubianą koleżankę szlag trafił na twój widok, to może ci się nie udać, być może będziesz wyglądać jak dziecko z podstawówki. A jak ma się tobie podobać, to #!$%@? to kogo obchodzi, jak wyglądasz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nudzę się i się wtrącam, chociaż pasek się nie zgadza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pangia: są rzeczy, których się nie robi jak np. rajstopy dobutow peep toe. Nie wiem czy taka długość jest odpowiednia po prostu, nie chce się wkopać a facet nie zrozumie o co chodzi
  • Odpowiedz
@fspolczynnik: pasek z tej samej tkaniny jak sukienka, ten z foto? Czy masz na myśli taki np. czarny?
@Anoia: kozaki byłyby spoko? Na obcasie oczywiście, myślę, że skoro się odcinają już pod sukienką to spoko opcja
  • Odpowiedz
@mPussy: Chyba tak, a jeśli kiecka cieńsza (bo nie wiem co to za materiał) to po prostu czółenka w cieplejszą porę roku. Popróbuj sobie w domu co najlepiej wygląda. Bo jak Ci się podoba to bierz i tyle ;)
  • Odpowiedz
facet nie zrozumie o co chodzi

@mPussy: W takich chwilach myślę, że czasami jednak mamy łatwiej w życiu, bo potrafimy nie komplikować sobie życia szczegółami, na które co najwyżej instynktownie zwrócimy uwagę, ale i tak nie będziemy w stanie ich świadomie zaobserwować. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz