Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +34
Ten filmik pokazuje wszystko co można #!$%@?ć w sytuacji awaryjnej xD
O BMW szkoda gadać bo debil i kropka ale pani kierująca nie lepsza (chociaż i tak się zesracie aLe Un zAJechaUUU mimo, że babka by tam samo się rozbiła gdyby cokolwiek innego przed nią gwałtownie hamowało)
1. Wybór auta - krótkie auta z krótkim rozstawem osi są wybitnie niebezpieczne gdy już wpadną w poślizg, gdyby miała 5 metrowego lincolna towncara to
O BMW szkoda gadać bo debil i kropka ale pani kierująca nie lepsza (chociaż i tak się zesracie aLe Un zAJechaUUU mimo, że babka by tam samo się rozbiła gdyby cokolwiek innego przed nią gwałtownie hamowało)
1. Wybór auta - krótkie auta z krótkim rozstawem osi są wybitnie niebezpieczne gdy już wpadną w poślizg, gdyby miała 5 metrowego lincolna towncara to
Keczupikczu +428
Potrzebuje pomocy (kompletny laik here)
Jest mozliwość, aby w excelu wyświetlał się komunikat, że nie wypełniono wszystkich pól w nim zamieszczonych w momencie gdy ktoś zamyka plik excel?
Jest kilka rrbryczek do uzupełnienia i chcę aby w przypadku niewypełnienia którejś pojawiał się komunikat, że ma wrócić i wypełnić, ewentualnie aby zaznaczał, że coś jest nie wypełnione....
Z góry dziękuję....
Zaznaczanie nie wypełnionych -- formatowanie warunkowe.
A komunikat przy zamykaniu -- Workbook.BeforeClose.
@KinmanDoriana: to naucz się używać google, albo sięgnij do portfela, jakiś mireczek zrobi ci skoroszyt za $$$ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I przychodzisz po gotowe rozwiązanie i nawet się nie zdobędziesz na wpisanie w Google "excel formatowanie warunkowe"?
Serio?
Czyli nawet nie sprawdziłeś formatowania warunkowego w Google...
Faktycznie, z takim podejściem to odpuść.
Źle, że oczekujesz podania na tacy gotowego rozwiązania, zamiast wykorzystać wskazówki i samemu poszukać -- i przy okazji się czegoś nauczyć.
A "nie mam głowy do komputerów" to mierna wymówka, zwłaszcza, że to kilka kliknięć. Brzmi raczej "nie chce mi się, zróbcie za mnie".
Na wpisanie w Google "excel formatowanie warunkowe pusta komórka" i kliknięcie któregoś linka też masz za małą głowę do komputerów?
W sensie obrazki, gdzie po kolei klikać to jest czarna magia?
I co takiego trudnego do pojęcia jest w opisie?
To jakim cudem udało Ci się założyć
Zapros ich do domu, daj kompot, to moze zrobia za Ciebie.