Aktywne Wpisy
Jabby +105
Chciałbym tylko przypomnieć że Trump poprzez swoich ludzi w kongresie przez pół roku blokował pomoc dla Ukrainy.
Teraz dzięki jakiemuś debilowi będzie blokował do ostatniego ukraińskiego żołnierza.
A polskie trumpoidy klaszczą uszami z radości że ich idol ma już wygraną w kieszeni.
#usa #trump #ukraina
Teraz dzięki jakiemuś debilowi będzie blokował do ostatniego ukraińskiego żołnierza.
A polskie trumpoidy klaszczą uszami z radości że ich idol ma już wygraną w kieszeni.
#usa #trump #ukraina
neverwalkalone +90
#usa Szanowni Państwo - Donald Trump oficjalnym zwycięzcą wyborów prezydenckich 2024.
Jakiś czas temu robiłem wpis z anonimu nt czyszczenia telefonu czy częstotliwości prania ubrań
W tym artykule dodanym w powiązanych do znaleziska na wykop dowiedziałem się https://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/choroby-zakazne/5-miejsc-w-ktorych-bakterii-kalowych-jest-wiecej-niz-w-toalecie-aa-r9Xx-fYtx-mJz4.html że trzeba spuszczać wode przy zamkniętej desce co też nie gwarantuje rozpylenia bakterii po pomieszczeniu. OD teraz zamykam kibel.
Natomiast mam inny problem. Kibel w mieszkaniu gdzie wynajmuje jest dość niski i jak sikam, w zasadzie rozbryzg jest na tyle duży, że wyskakuje poza kibel. Niewiele ale zawsze pare kropelek rykoszetem trafia na podłoge. Jak temu zaradzić. xD
No i mam mindfuck. Zobaczyłem też, że nie tylko ja otwieram drzwi łokciami choć ja łokciami otwieram drzwi tylko na widoku. Jak wychodze z kibla to naciskam klamke stopą xD Tak, serio. Robie to butem. Nie bede brudził łokcia skoro taka ilość brudasów nie myje rąk przy wyjściu z kibla.
Koszulki z HM o ciemnym zabarwieniu mają dziwną tendencje do produkcji smrodu nawet w godzine od założenia co jest niezwykle irytujące a przeciez sie nie poce nadmiernie, to nie lato.. Do tej pory mi pasowały krojowo ale więcej ich nie kupie bo mnie to drażni. Chce być świeży przynajmniej przez te kilka godzin.
Czy w związku z tematem z #modameska gdzie ktoś zachwalał koszulki #adler te nie mają tendencji do śmierdnięcia ( tzn mają normalny neutralny chemicznie pigment koloryzujący) ? i jak z ich krojem, bo ja szukam dopasowanych do sylwetki, opinających się.
#higiena #zdrowie #telefony
Czy czyszczenie telefonu czy klawiatury wilgotnymi ściereczkami do czyszczenia powierzchni, wystarczy by wybić bakterie?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kptant
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
Komentarz usunięty przez autora
Co do kibla, to specyfika tego "aerozolu" powstałego po spłukaniu wody jest taka, że są to bardzo małe krople, z racji czego bardzo wolno opadają. Zatem najlepiej trzymać deskę zamkniętą cały czas (poza korzystaniem oczywiście) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co do rozbryzgu, to sobie usiądź, tylko nie zawadź pitokiem o rant kibla w środku :) Jak bardzo nie chcesz siadać (choć to głupie), to zrób wyściółkę jak na posejdona, od papieru się tak nie odbija.
Ku*wa, na naciskanie klamki stopą to jeszcze nie wpadłam, ale to bez sensu. Nie jesz łokciami chyba? A koszulki i tak pewnie pierzesz po jednym użyciu... Poza tym, raczej się módl, żeby nikt inny nie wpadł na pomysł otwierania klamek butami - ptasie kupy zbierane na chodniku mogą zabić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dosłownie.
Koszulki są nowe? Jak nie są, to może im się zrobił kamień antyperspirantowy, czy jak to nazwać xD Potem w to wnika pot i po jakimkolwiek zwilżeniu są już nieświeże. Możesz spróbować wyprać te ciuchy w sodzie albo w occie,
Koszulki są względnie nowe. Po praniu jak wącham to nic im nie dolega ani nie mają osadu ale czarne czy granatowe, kurde, wychdoze z domu, docieram do miejsca docelowego 30-40 min później i już czuje lekki swąd.
W kiblach publicznych stawiam kloce normalnie tylko, że z papieru robie kilkuwarstwowe gniazdo, imo normalna sprawa. Klamek w tych kiblach staram się nie dotykać bo sam widze, że ludzi nie myją rąk.
Na rzeczy noszone, ale jeszcze dobre, mam oddzielną półkę w szafce, żeby nie robić syfu w mieszkaniu. Dwie szafy to trochę grubo xD
A mycie rąk jest podobno równie ważne przed
nie moge znaleźć tych clinic w necie
Znalazłem takie
https://www.komputronik.pl/product/437307/fellowes-sciereczki-antybakteryjne-do-obudow-tuba-100-szt-.html
20 groszy