Stulejarzysta 2 min. temu 0 Strasznie irytuje mnie pipek pokazujący środkowy palec do swojego radia samochodowego i palący gumy przed remiza. Ale najbardziej irytują mnie crapowe bejgery nieudacznika. I to z kradzionych sampli. Co za ludzkie dno. Oby nie przekazal swoich genów.
Stulejarzysta 4 min. temu 0 Strasznie irytuje mnie wieśniak pokazujący ml środkowy palec do swojego radia samochodowego i palący gumy przed remiza. Ale najbardziej irytują mnie crapowe bejgery nieudacznika. I to z kradzionych sampli. Co za ludzkie dno. Na pohybel @monsterlog Oby nie przekazal swoich genów.
Ale mnie wkurwiają te jego powykręcane mordy na miniaturkach. Naoglądał się amerykańskich jutuberów i teraz każdy nowy film musi promować swoją małpią mordą. Raz człowiek z ciekawości kliknął w miniaturkę i teraz do końca świata będzię widział jego mordę na głównej. Ha tfu.
Stulejarzysta 2 min. temu 0
Strasznie irytuje mnie pipek pokazujący środkowy palec do swojego radia samochodowego i palący gumy przed remiza. Ale najbardziej irytują mnie crapowe bejgery nieudacznika. I to z kradzionych sampli. Co za ludzkie dno.
Oby nie przekazal swoich genów.
#danielmagical #patostreamy
odpowiedz
‹ embed ›
Nieprawidłowe tagi
37 sek. temu przez mtm odwołaj się
Stulejarzysta 4 min. temu 0
Strasznie irytuje mnie wieśniak pokazujący ml środkowy palec do swojego radia samochodowego i palący gumy przed remiza. Ale najbardziej irytują mnie crapowe bejgery nieudacznika. I to z kradzionych sampli. Co za ludzkie dno. Na pohybel @monsterlog
Oby nie przekazal swoich genów.
#
odpowiedz
‹ embed ›
Nieprawidłowe tagi
3 min. temu przez mtm odwołaj się
#danielmagical
Komentarz usunięty przez autora