Aktywne Wpisy
Kopyto96 +449
Ten typ to fenomen xD Wrzuca kilkanaście filmów w miesiącu, za każde lekko ponad milion wyświetleń, zbija pewnie grube siano przy takiej ilości i monetyzacji, a po prostu recenzuje obiektywnie żarcie. I to z reguły takie proste żarcie. I to jest proszę Państwa NISZA. On się w nią wbił.
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak ku*wa głupim. Jak #!$%@? niedo**banym, bezmózgim, pustackim odpadem ludzkim trzeba ku*wa być, żeby jak je**na małpa obrzucać ekipę filmową kamieniami bo rejestracja jednego z samochodów KUPIONYCH W ICH KRAJU jako tako wskazuje na dawną wojnę. Po prostu ku*wa wskazuje, nie wyśmiewa po prostu data.
Jak merc jadący na rejestracji WA 939DE. Tyle.
Po prostu nie umiem tego pojąć, nie umiem objąć tego umysłem. Ok, mogę mieć problem wyobrazić sobie nieistnienie czasu, albo absolutną pustkę poza wszechświatem (czyli bez przestrzeni). Nie jestem tego w stanie całkiem pojąć, ale trochę. Ale tego po prostu nie umiem wcale.
#!$%@? ku*wa bydło. To właśnie robi z ludzkim mózgiem nacjonalizm. Robi z niego rozcieńczoną sraczkę
jest 1:00 więc nie muszę tagować
@zlote-golabki-winiego: zrobili to. Gdzieś w połowie odcinka jest scena jak ona odpada. Ponoć ja zastąpili nawet. Po całej sprawie istniała nawet opcja, że oskarżą clarcksona o łamanie przepisów drogowych.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-3295173/Jeremy-Clarkson-Gear-crew-face-three-year-jail-sentence-Argentina-judge-reopens-investigation-s-H982-FKL-number-plate-stunt.html
Komentarz usunięty przez autora