Aktywne Wpisy
WykopX +2697
Majtczaki pozywają wykop.pl na 1,5 miliona zlotych oraz oczekują ujawnienia "wszystkich numerów IP osób i danych osób logujących się na portalu, które ujawniały i udostępniały zdjęcia, które nie zostały opublikowane".
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
Nie wiem jak można udostępnić zdjecia, które nie zostaly opublikowane. No ale wszyscy wiemy, że zostaly opublikowane ( ͡º ͜ʖ͡º)...przez fotografa, który je robił.
- 500 000 zł od wykopu zadośćuczynienia dla żony Majtczaka
- 1 000 000 zł (milion zł) od
PSY_DELIC +182
#takaprawda #przemyslenia
Jeśli jesteś #!$%@?ą, myślącą że żeby mieć dziecko trzeba mieć na nowe Volvo żeby go wozić i 2 kafle miesięcznie na żłobek fifarafa, to nie pozdrawiam!
Większą patologią jest wymyślanie bzdurnych wymagań ekonomicznych co do dzieci niż dzieciak u ludzi z małymi dochodami!
Pokolenie moich rodziców jakoś nie miało kokosów a dało rade dość dobrze wychować 3-5 dzieciaków, pokolenie moich dziadków nierzadko 5-7.
Generalnie hasła typu ile to to
@JeszczeZyje: Miałem prace, mam dziecko, nie mam pracy. A ty ze swoim tokiem myślenia dorównujesz przeciętnemu tłokowi w 1.9 tdi.
@sanchopancho: pozostaje współczuć zamiast robić z tego coś normalnego