Wpis z mikrobloga

Czy ktoś może wypowiedzieć się o chelsea boots? Przymierzałem kilka par w 2 sklepach. Za każdym razem rozmiar 42 wydawał mi się za duży, bo podeszwa trochę odchodziła od nogi, ale było wygodnie. Rozmiar 41 z kolei był dobrze dopasowany, a w sumie aż za dobrze. Duży palec był przyciśnięty, obciskały dość. Dodam że rozmiarowo różnią się od normalnych butów bo normalnie noszę buty z rozmiarem 43,5 i 44. Były za 180 zł, w pierwszym sklepie z firmy Lasocki, drugi Zara. Nie mam jeszcze pary takich butów i na firmach też mało się znam, ale wizualnie mi pasowały, a miałem czarne jeansy. Generalnie mi się podobają. Buty na pewno wszechstronne. Ktoś może pomóc z tym rozmiarem? Jakiś z nich tak naprawdę pasował czy jednak powinienem szukać butów droższych to może będzie inaczej?

#modameska #buty
MarvinHammer - Czy ktoś może wypowiedzieć się o chelsea boots? Przymierzałem kilka pa...

źródło: comment_FVqkUrPCUHPLxn6zJFeHimwCdvQpGxQ1.jpg

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
@MarvinHammer: a co do rozmiaru zdecyduj sam XDDD. Pamiętaj, że skóra się nieco rozciąga więc jeśli nie są przesadnie dopasowane to powinno być git po jakimś czasie. I w drugą stronę, jeśli tamte niby za duże nie są jakieśniewygodne i wydają się git to też można brać. Kwestia indywidualna, są osoby co lubią buty na styk i są tacy co lubią nieco luźniejsze. Chcesz by ktoś decydował za Ciebie?
  • Odpowiedz