Aktywne Wpisy
andbatros +640
Ja bierdole ale cringówa. Murzyn miał swój program z chodzeniem po miastach ze streamowaniem na żywo, zaufał Wojciechowi Goli, że ten mu pokaże jakieś fajne miejsca w Polsce, a ten zabawia się w burdel mamę i robi pokaz p0lek z cycami na wierzchu żeby je oceniał. Z ciekawego streama gdzie można było pokazać Polskę na cały świat zrobił jakiś gówniany show i pokazał, że p0lki to puszczalski towar exportowy Polski. Żałosne.
#
#
powazne pytanie - ilu macie znajomych irl?
#przegryw
#przegryw
Zaciąłem sie w fabule. Porobiłem wszystkie misje , wysadziłem nawet strefę 51 ( nie wiedząc po co ). Natomiast fabuła stała w miejscu. Zaglądnąłem do poradnika. Poradnik mówił by użyć WZMACNIACZA sygnału. I to ma sens bo jeśli chcesz sie z kimś skontaktować to raczej chcesz zwiększyć sile sygnału.
Nie miałem takiego. Był tylko ZAKŁUCACZ sygnału. Użyłem i jest. Spotkałem Jeya.
Pytanie moje brzmi skąd miałem wiedzieć że mam zakłócać sygnał ?
Wcześniej chodząc po bazie miałem "wiadomość od Jeja" która nie jest żadną wiadomością tylko jakąś interpretacją tego co koleś nadawał.
Ręczne radio milczało więc ciężko było się zorientować że to nadawanie cały czas trwa.O co chodzi w tej fabule ? Miałem znaleź Jej'a, ale gra nie daje żadnej podpowiedzi że trzeba mu sygnał zakłócić. Czy ja coś pominąłem ?