Wpis z mikrobloga

Mircy,

ma ktoś z was grajbelkę BlitzWolf® BW-SDB2? Cena kusi szczególnie, że to krotnie mniej niż obserwowane LG/JBL...

• 6
  • Odpowiedz
@JusTQL: Też się na to szykowałem, ale od kilku miesięcy cena $160-170 a jakoś nie było żadnych recenzji w sieci więc ryzykować nie chciałem. W końcu za $67 wziąłem pierwszą wersję. Na razie czekam na dostawę.

Ktoś ma tę SDB2 i może coś napisać? Może sobie upgrade zrobię...

Jakbyś kupił, to daj znać jak to gra. :)
  • Odpowiedz
@JusTQL Dam znać. Kupuję do telewizora bo gówniane głośniki w 55 to co najwyżej na poziomie "może być" są. Pewnie też będę korzystał do Spotify i muzyki filmowej, klasycznej i jazzu. Nie liczę na nie wiadomo co, ale na głośniej i selektywniej niż w TV. Niskie tony mnie nie kręcą więc mam nadzieję, że przesady w nich nie będzie. Chcę dobre średnie i wysokie. Ale zobaczymy co i jak. :)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@JusTQL: @worm_nimda: witam! Po krotce - jesteście zadowoleni z zakupu? Dźwięk, basy dają radę? Waham się między blitz a xiaomi ale niestety xiaomi nie ma pilota. Będę słuchał głównie muzyki z telefonu przez bluetooth
  • Odpowiedz
@Max3nium: Nie kupiłem w końcu, bo mi nie wysłali (kasę zwrócili oczywiście). Efekt taki, że kupiłem Yamahę rx-v485 i głośniki NS-F330 (bez subwoofera żadnego i satelitów). Z tego zestawu jestem bardzo zadowolony. Lekkie problemy miałem ze Spotify i połączeniem, ale wymuszona zmiana DNS w Yamaha na 1.1.1.1 załatwiła sprawę. HDMI ARC działa bardzo fajnie.
Niestety i cena i rozmiar znacznie większe od BW-SDB2. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz