Aktywne Wpisy
Natalia-_- +153
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +621
Zwracam się z pomocą za 30zl lub 0,7l czystej. Wysyłam przelewem od razu jak się uda.
Chodzi o moje radio marki Vordon abym miał tam internet. Nie wiem jak to ustawić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam mobilny internet w Plusie albo router wi-fi z telefonu w Orange. #internet #rozdajo #radio
Modem: Huawei E5573c
Orange
APN: internet
Kod dostępu: *99#
Nazwa użytkownika: internet
Hasło: internet
Plus
APN: internet
Kod dostępu: *99#
Nazwa użytkownika: [Puste]
Hasło: [Puste]
Podłaczasz przez USB potem w telefonie przechodzisz do "Sieć i internet" a potem "Hotspot i tethering" i włączasz "Tethering przez USB" i po problemie.
Jaki masz telefon? Bo pisałeś o debugowaniu USB?
Pewnie zaproponowali swoje rozwiązanie( ͡° ͜ʖ ͡°) $$$?
Komentarz usunięty przez autora
@lubie_piwo: To spróbuj po USB jeżeli krzaczy Ci o debugowaniu to włącz ta opcje:
np:Jak włączyć debugowanie
Tutaj masz jak ktoś podłącza przez kabel:
Klik
Może się uda