Aktywne Wpisy

talarzon +259
Nazywam się talarzon. Podczas tamtej edycji byłem administratorem Prime januszex mma, szybko zacząłem żałować angażu. Brak znajomości internetu przez zarząd federacji i kompletna bieda finansowa robią swoje. Zgadza się, nic się nie da w tej federacji zrobić.
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
Poniżej pomysły, które były niemożliwe do zrealizowania:
Walki i turnieje:
-
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz#primemma NOWY LINK DO PRIME MAM LIMIT WIADOMOŚĆI W KOMENTARZU MOGE WYSŁAC LINKA

Kupiłem telefon w UK z blokadą simlock na angielską sieć. Skorzystałem z oferty firmy, która odblokowuje telefony kodem. Podałem im Imei, model telefonu i dostał kod, który mam wprowadzić i simlock zniknął. Zainteresowało mnie to, skąd oni biorą takie kody i czy jest to w ogóle legalne?
1. Z bazy operatora.
2. Madre kuce główkują dzień i noc aby wynaleźć sposób na simlocki. Wydają:
Swoje własne oprogramowanie do którego kupujesz:
- kredyty
- kredyty
To co opisał @s_t_u_l_e_j to trochę inna para kaloszy bo z tego co rozumiem tu nie było fizycznego dostępu do telefonu.
Kod dla numer IMEI XXXXXXXXXXXX to NETWORK=71840959 PROVIDER=33862994 SUBPROVIDER=63315245 DEFREEZE=35261642 EXTRA=00000000
Wpisałem network i poszło. Wyskoczyło info, że urządzenie zostało odblokowane i zaraz złapał zasięg na polskiej karcie :D
Ciekawa sprawa, widze, że jest sporo serwisów internetowych oferujących taką formę zdjęcia simlocka.
Ps to nie czasy noki dct3 gdzie kod można było policzyć