Wpis z mikrobloga

Jak ja kisnę z tego że ludzie ciągle im wysyłają w paczkach takie rzeczy jak: makaron, konserwy, cukier, chińskie zupki itp. XDDDDDD no #!$%@? pomoc dla powodzian albo szlachetna paczka XDDD
Jeszcze kilka miesięcy temu zrozumiałbym że ludzie którzy nie śledzą uniwersum powiedzmy tak dokładnie jak ja, mogli by żyć w przekonaniu że tam na Szkolnej 17 rzeczywiście jest bida z nędzą i oni poważnie potrzebują podstawowej pomocy.
Ale teraz gdy mają dwie fury oraz monitoring to chyba każdy powinien sobie zdać sprawę że tam żadnej biedy nie ma.
Nie #!$%@?, akcja pt. "Paczka dla jełopa" nadal trwa.
xDDDD
#kononowicz
Pobierz diabeu255 - Jak ja kisnę z tego że ludzie ciągle im wysyłają w paczkach takie rzeczy ...
źródło: comment_hyggZuKLmnxYrD3K6XggQc0RBWhf02b2.jpg
  • 24
@diabeu255: już za czasów Zodiakano mieli całe sterty konserw rybnych i mięsnych, nie do przejedzenia. Wysyłanie im czegokolwiek, zwłaszcza że nawet ostatnio na jednym z podsłuchów nowy redaktor zwrócił uwagę na dużą ilość towaru, to tak jak wyrzucanie ich do śmieci.
@diabeu255: Dokładnie. Oni już za dużo w czterech literach mają. Ponoć jeden pokój jest zawalony tymi wszystkimi darami od patowidzów. Taki dobrobyt. Jakim trzeba być debilem żeby wysyłać paczkę jako zapomogę dla meneli których stać na kupno auta i monitoringu. Przypomnę tu akcje menela podczas Czarnego Grudnia (choć teraz widzę że mnie wyprzedziłeś) gdzie nagrał pełną lodówkę żarcia, na lodowce i w jej okolicach też tego pełno było. Gadał wtedy żeby
@Saturax: Mi nawet nie chodzi o to że to oni są pazerni (zgadzam się oczywiście, też mnie to #!$%@?) tylko o tych gałganów którzy myślą że na Szkolnej 17 ludzie głodują i wysyłają konserwy, cukier, makaron...
no #!$%@? xDDDD
Przecież przed świętami zawsze w sklepach stoją wolontariusze z Czerwonego Krzyża i zbierają jedzenie dla naprawdę potrzebujących i ich koszyki wyglądają prawie identycznie jak te paczki dla Knura i Strusia.
@diabeu255: Paczki pewnie wysyłane są albo przez patologie umysłową (czyt. debili) której masowe przybycie można pokryć z kadencją menela jako redaktor S17 (choć tak patrzec z drugiej strony to nawet bez mexicana przybycie patologi byłoby tylko kwestią czasu) albo przez atencjuszy którzy chcą by te pasożyty jeszcze podziekowały za paczkę i przy okazji pozdrowili (zazwyczaj razem z paczką jest list) bo to przecież to taki lans na dzielni jest, ewentualnie od
@MartinoBlankuleto: pewnie składują na ganku jak w filmie od Majerano, jak zaczyna śmierdzieć to dopiero wywalają
Albo Nero żre, kilka razy już tak było że Strusiowi pizze wysyłali albo kebaba a potem na drugi dzień psu oddawał bo sam nie mógł przejeść