Aktywne Wpisy
Hogataa26 +9
#paryz2024
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Można wiele złego powiedzieć o tej ceremonii otwarcia, ale za sam pomysł zorganizowania tego wszystkiego nad rzeką zasługuje na uznanie.
A ta końcówka ze zniczem idącym w górę i wjeżdżająca Celine Dion z występem życia to jest majstersztyk.
Może i czasem się dłużyło, czasem było niesmacznie, ale ten jeden moment ze mną już zostanie (。◕‿‿◕。)
#paryz2024
A ta końcówka ze zniczem idącym w górę i wjeżdżająca Celine Dion z występem życia to jest majstersztyk.
Może i czasem się dłużyło, czasem było niesmacznie, ale ten jeden moment ze mną już zostanie (。◕‿‿◕。)
#paryz2024
Jednak o ćwiczeniach na siłowni mam taką wiedzę Hitler o holokauście ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
Dlatego jak najlepiej zacząć ćwiczyć na takiej siłowni? Karnet #beactive + wizyta w pobliskim #calypso i wzięcie kilka razy trenera personalnego? Czy może polecacie jakieś inne, lepsze rozwiązanie?
Taguję #warszawa #mokotow #ursynow może któryś Mirek z tych okolic będzie w stanie mi udzielić jakiejś wskazówki?
Komentarz usunięty przez autora
@cyal:
Tez zaczynam ale z tego co czytalem na poczatek ten plan treningowy bedzie wystarczajacy, fbw sakera
@ewridejhardtrajning: chęci są, dlatego chcę trenera, żeby mieć pewność, że ćwiczenia robię dobrze i tak jak wskazuje przedmówca, nie chciałbym sobie krzywdy zrobić.
@F0rT3hW1n: Tak jak mówię, o siłowni wiem tyle co nic, dlatego pytam o takie być może banalne sprawy
Jak nigdy nie byłeś to idź z kimś kto ogarnia.
@Sweet_acc_pr0sa: no to gitarka, obok siebie mam właśnie sieciową siłkę, więc powinno pójść dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@chlodny__klecha: zrób jedną rzecz, już dobrze wiesz jaką (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@Sweet_acc_pr0sa: w ogole ludzie piszacy o ogolnorozwojowce chyba nie bardzo wiedza czym dokladnie jest ten trening, a o kompetencji trenera, ktory pokazal ci maszyny skomentuje to tak: xDDD