Wpis z mikrobloga

Od jakiegoś czasu wprowadzam różne zmiany w swoim życiu i doszedłem do wniosku że muszę pójść na #silownia bo suchoklates ze mnie.

Jednak o ćwiczeniach na siłowni mam taką wiedzę Hitler o holokauście ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk

Dlatego jak najlepiej zacząć ćwiczyć na takiej siłowni? Karnet #beactive + wizyta w pobliskim #calypso i wzięcie kilka razy trenera personalnego? Czy może polecacie jakieś inne, lepsze rozwiązanie?

Taguję #warszawa #mokotow #ursynow może któryś Mirek z tych okolic będzie w stanie mi udzielić jakiejś wskazówki?
  • 21
  • Odpowiedz
@Viarus_: jak bylem 1 raz, to trener zatrudniony na silowni przez 3 dni pokazywal mi co i jak cwiczyc, potem przez 2 miesiace robilem taka ogolno rozwojowke, jak sily troche przybyło i oswoilem sie z maszynami to zaplacilem za plan treningowy jakos szlo
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa: czyli co, nawet nie muszę wydawać jeszcze dodatkowo kasy na trening personalny tylko normanie podejść do takiego trenera na takiej siłowni i poprosić, żeby mi pokazał o co kaman?
  • Odpowiedz
@Viarus_: na necie masz od #!$%@? planów i filmików jak co robić, ewentualnie przygotuj sobie taki plan wykonaj go kilka razy i opcjonalnie wez raz trenera żeby zobaczył czy wszystko ok, aczkolwiek imo jak masz chęci to nie potrzebne bo sam znajdziesz na wszystko odpowiedz
  • Odpowiedz
@Sweet_acc_pr0sa: o i to by była dobra opcja. Korzystasz z jakiejś większej, sieciowej siłowni, czy jakiś lokalny klub?
@ewridejhardtrajning: chęci są, dlatego chcę trenera, żeby mieć pewność, że ćwiczenia robię dobrze i tak jak wskazuje przedmówca, nie chciałbym sobie krzywdy zrobić.
@F0rT3hW1n: Tak jak mówię, o siłowni wiem tyle co nic, dlatego pytam o takie być może banalne sprawy
  • Odpowiedz
potem przez 2 miesiace robilem taka ogolno rozwojowke, jak sily troche przybyło i oswoilem sie z maszynami to zaplacilem za plan treningowy jakos szlo

@Sweet_acc_pr0sa: w ogole ludzie piszacy o ogolnorozwojowce chyba nie bardzo wiedza czym dokladnie jest ten trening, a o kompetencji trenera, ktory pokazal ci maszyny skomentuje to tak: xDDD
  • Odpowiedz
@ChoNoTu: to od czego ma zaczynac osoba, ktora nigdy nic nie cwiczyla, raczej od nabrania ogólnej sily, ty rozumiem odrazu skoczylem na trening poszczegolnych czesci ciała z odpowiednia dieta, a po mieaiacu ćwiczeń wygladales jak grecki bog? xD najgorsze w altualnych czasach sa takie ameby jak ty, kak zaczynalem przygodw z siłownia w 2007 roku to środowisko bylo owiele bardziej przyjemne i malo bylo niedopieedoli twojego pokroju a teraz co
  • Odpowiedz