Aktywne Wpisy
Caracas +1240
Od jakiegoś czasu w wolnej chwili zazwyczaj w pracy wbijam się na niemiecką Wikipedię. Następne wchodzę w artykuł o jakiejś gminie / małym miasteczku, które dumnie chwali się zasłużonymi obywatelami i wklejam im zbrodniarzy wojennych, którzy żyli sobie w tym miejscu po wojnie :D
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł
Arseri +4
Siema Miraski.
Muszę zwrócić się do was o pomoc.
Od lutego spotykam się z loszka, podobny mamy lvl ok. 40. No i wszystko się dobrze układało, szło w jak najlepszym kierunku. Ale wczoraj jednak coś mi się lampka zapaliła. Otóż jakiś czas temu, mówiła mi, że jej ex do niej pisze, ale ma to zablokowanego, że chce być szczera. Myślę No spoko, chłop może się nie potrafi ogarnac, coś dalej czuje. No
Muszę zwrócić się do was o pomoc.
Od lutego spotykam się z loszka, podobny mamy lvl ok. 40. No i wszystko się dobrze układało, szło w jak najlepszym kierunku. Ale wczoraj jednak coś mi się lampka zapaliła. Otóż jakiś czas temu, mówiła mi, że jej ex do niej pisze, ale ma to zablokowanego, że chce być szczera. Myślę No spoko, chłop może się nie potrafi ogarnac, coś dalej czuje. No
#popularnaopinia #przegryw #rozowepaski #ladnapani
Czemu oceniasz ją? Miałeś długie włosy? To jej ciało a nie twoje. Może ona się czuje piękna tak?
Komentarz usunięty przez moderatora
A co, nie wolno?
@Dej_mi:
Może i tak, ale ja mam prawo ją oceniać xD, tak samo jak OP. Wygląda #!$%@? z krótkimi włosami. Dziękuję za wypowiedź.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Dej_mi: Ja #!$%@?ę zaczyna się xD
Co nie zmienia faktu, że długie > krótkie i nawet nie ma co z tym handlować