Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do tego [wpisu]( https://www.wykop.pl/wpis/36462291) informuje że nic nie było. Pewnie doszły do nich plotki o tym że takie zachowania nie będą tolerowane i nawet słowem się dziś nie odezwały na temat zbiórki.

Jednak mogą czuć się wygrane (chociaż pewnie d--a im piecze że tyle wydały) bo z punktu widzenia Ewy tylko one pamiętały o niej. Pytałem ludzi czy robimy zrzute na własny prezent (CH obok wiec w przerwie to żaden problem coś kupić) jednak większość odpowiadała że przecież tamte dały w imieniu całego działu xD wiec taka patowa sytuacja, myślałem o tym aby sam iść i cos jej dać składając zyczenia i mówiąc że dopiero teraz się dowiedziałem o tym że wczoraj miała urodziny, ale przecież wtedy wydałoby się że to nie był prezent od całego działu, a także mógłbym wyjść na lizidupe jak tamte i wkopać innych tak wiec niech zostanie tak jak jest.

W sumie c-----o wyszło i cieszę się że w marcu mnie już tam nie będzie.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Padaj

niekoniecznie ale chcesz iść sam składać życzenia itd nawet pomimo tego ze juz po urodzinach

Przecież wyjaśniłem powody, a moje działanie było reakcją na akcje tych trzech kobiet. W normalnym trybie nawet bym nie pomyślał o tym bo co mnie to obchodzi że ktoś ma urodziny XD z nikim się tam nie kumpluje i nie widzę nigdzie poza pracą.
  • Odpowiedz
W mojej byłej pracy był nakaz kierownika żeby szefowi kupować prezent na imieniny, a szef dawał kasę z okazji imienin tylko kierownikowi :)
  • Odpowiedz
  • 3
@Miczowiec

W mojej byłej pracy był nakaz kierownika żeby szefowi kupować prezent na imieniny, a szef dawał kasę z okazji imienin tylko kierownikowi :)

Pracowaleś w Sejmie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz