Aktywne Wpisy

jmuhha +4
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 10-12k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
źródło: 1000008799
Pobierz
Quear +14
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jednak mogą czuć się wygrane (chociaż pewnie d--a im piecze że tyle wydały) bo z punktu widzenia Ewy tylko one pamiętały o niej. Pytałem ludzi czy robimy zrzute na własny prezent (CH obok wiec w przerwie to żaden problem coś kupić) jednak większość odpowiadała że przecież tamte dały w imieniu całego działu xD wiec taka patowa sytuacja, myślałem o tym aby sam iść i cos jej dać składając zyczenia i mówiąc że dopiero teraz się dowiedziałem o tym że wczoraj miała urodziny, ale przecież wtedy wydałoby się że to nie był prezent od całego działu, a także mógłbym wyjść na lizidupe jak tamte i wkopać innych tak wiec niech zostanie tak jak jest.
W sumie c-----o wyszło i cieszę się że w marcu mnie już tam nie będzie.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Komentarz usunięty przez moderatora
Przepraszam wszystkich tych co plusowali wpis, komentowali wpis lub plusowali wpis aby ich wołać jeśli tego nie chcieli. Pierwszy raz korzystam z tego. To jest kontynuacja historii.
Absolutnie nie, a jeśli juz tak to ta historia pokazuje że trzeba to uzgodnić z innymi i zrobić z klasą.
Przecież wyjaśniłem powody, a moje działanie było reakcją na akcje tych trzech kobiet. W normalnym trybie nawet bym nie pomyślał o tym bo co mnie to obchodzi że ktoś ma urodziny XD z nikim się tam nie kumpluje i nie widzę nigdzie poza pracą.
Pracowaleś w Sejmie? ( ͡º ͜ʖ͡º)