Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Boje sie pisać z głównego konta bo nie chcę atencji tylko pomocy.
Mam problem z chyba depresją, a raczej taki , że sam nie umiem tego przed sobą przyznać. Problem pojawiał się już od dawna, nigdy nie lubiłem spotykać się z ludźmi, to znaczy bardziej się bałem spotkania np na mieście sam nie wiem czemu poprostu jak pomyślałem że ktoś mnie moze rozpoznać to czułem dziwny strach, tak samo przed wejściem np do szkoły/restauracji bałem się , że każdy się patrzy akurat na mnie , że coś ze mną nie tak. Ostatnio pojawiło się ciągłe zmęczenie, smutek a nawet myśli samobójcze( tylko myśli nigdy bym tego nie zrobił myśli polegają na ciekawości jak to jest). Zaczynam denerwować się mocno na byle pierdoły, nie chcę żeby ktoś do mnie gadał ( pomijając momenty gdzie wraca mi dobry humor ale to jest raczej rzadkie). Robiłem sobie nawet jakieś śmieszne pseudo-poważne wg. mnie testy i w każdym wychodzą mi ciężkie stany depresyjne. Co mam robić ?
#depresja
Edit. Nie umiem też sensownie składać zdań, też nie wiem dlaczego mam tak jak się stresuje.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
  • 2