Wpis z mikrobloga

Bez kitu, jak kisne teraz z posiadaczy dizelków, którzy kupili go bo liczyli na oszczednosci xD. Ropa po 5,50 juz, a teraz jeszcze zima idzie.. z tych mitycznych 4 litrów w trasie to sie zrobi 8 xD nie mówiac o problemach z odpalaniem xD kto o zdrowych zmysłach kupuje 15 letnie auto z turbiną xD i jeszcze trzeba poczekać aż to wszystko ostygnie zanim wyłączysz zapłon xD

Par par par par xD

#januszemotoryzacji #cebuladeals #samochody #motoryzacja
h.....4 - Bez kitu, jak kisne teraz z posiadaczy dizelków, którzy kupili go bo liczyl...

źródło: comment_B9FN1CsVgJU9QT0hLdGFgVP9jQf2fxy3.jpg

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@heterodewiant44
XXI wiek, a jakiś młody Janusz który nie potrafi tagować, myśli że kogokolwiek obchodzi jego zdanie na temat tego czym jeżdżą obcy mu ludzie. Zawistny polaczek nosacz andaluzyjski w pigułce. Nie nie mam diesla.
  • Odpowiedz
@heterodewiant44: prawda jest taka, że nowy dizel jest lepszy jak 10 letnia benzyna, ale nowa benzyna jest lepsze (do miasta) jak nowy dizel, a większość dizli w polsce to po mieście jeździ, bo janusza nie stać na nowe auto i używanym passatem jeździ starym takim
  • Odpowiedz
@heterodewiant44: może jakieś 20-letnie trupy to palą dużo w zimie, ale w miare nowe jednostki mają identyczne spalanie latem jak i zimą, sam mam 4.5-5l/100km jadąc 15km w jedną stronę jeżeli nie ma zatorów ani wypadków. A co do zapalania zimą - nie ma takiego problemu jak się dba o samochód, większość nowych ma w dodatku podgrzewany filtr paliwa więc nawet jeżeli parafina się na nim osadzi i zamarznie, to
Teec - @heterodewiant44: może jakieś 20-letnie trupy to palą dużo w zimie, ale w miar...
  • Odpowiedz
@heterodewiant44: Jak dobrze, że tankuje ropę za 3.30 zł / litr - z ciężarówki, albo za 3.70 - z Białorusi. Pierydole i nie wspieram patologii 500+. Wole zapłacić zaufanemu przemytnikowi lub gościowi, który spuszcza codziennie po 10 litrów ropy z tira.
  • Odpowiedz
@heterodewiant44: a ja od dieselka sobie VAT odliczę, dochodowy, i dla mnie paliwko po 3,66 zł / litr.
I wali mnie czy benzyna czy diesel, i czy pali 4 8 czy nawet 10 l/100km

I kto tu z kogo ciśnie?
  • Odpowiedz