Aktywne Wpisy
marian-stefan +261
Nie wszyscy przeglądają główną (znalezisko: link ) więc wrzucę również tutaj. Ukr pobił przynajmniej dwóch Polaków w Katowicach. Nagrania załączyłem w komentarzach.
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
Jednego uderzył, gdy Polak nawet się nie bronił, a drugiego z partyzanta od tyłu, gdy zaatakowany szedł na przejściu dla pieszych. Po ataku, na końcu filmiku zaczepia kolejną losową osobę i pyta, czy jest z Polski. Na odpowiedź "nie" stwierdza "to zajebiście".
Może nagłaśniając sytuację uda się zidentyfikować ukraińskiego "gieroja"
tojapaweu +19
Najbardziej patologiczne pytanie jakie słyszę przy sprzedaży: a dlaczego Pan sprzedaje? Najlepiej jak jest jeszcze uargumentowane, no bo ma Pan go tylko rok.
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
PiS : 30-35%
AntyPiS : 70-65%
Dobra prognoza pod nadchodzące wybory.
#neuropa #polityka #wybory #bekazpisu #bekazprawakow #wyborysamorzadowe2018 #4konserwy
@Goofas:
Hahaha
@Goofas: W wyborach parlamentarnych nie ma drugiej tury. A rozbicie poparcia na wiele różnych partii jest dobre dla PiSu.
Przecież oni obecną większość osiągnęli przy poparciu na poziomie 37% (oczywiście dzięki sprzyjającym warunkom, ale nadal).
@plusbear
@plackojad
@Fioletoffylck
Przypomnę, że:
-Do następnych wyborów twory typu Kukiz czy Korwin będzie celowalo w 4-5%
- W ciągu roku wieeeele może na politycznej scenie się zmienić - aferki, rozłamy, nie takie ustawy jakby się chciało
- Ruch Biedronia może jeszcze coś zdziałać i namieszać
- Lewica pomału rośnie w siłę
Wyborów nie wygrywa się twardym elektoratem, tylko tymi "niezdecydiwanymi". PiSowi dodatkowo pomogła niska frekwencja w 2015. Także o ile
@Goofas: Totalni też nie mają, bo łączy ich tylko jedno.
@Dect: Chyba, że opozycja pójdzie "zblokowana" - np. wspólna lista KO+"Zjednoczonej Lewicy".