@dwa_koty_kastrowane: niestety nie mogę polecić, wiedziałem, ze spadki mogą się zdarzyć, ale tutaj są prawie cały czas i dosyć odczuwalne. Nieco lepiej jest na ps4 nawet fat, tam spadki nie są tak widoczne i częste, ale nie da się ukryć ze najlepiej jest na XOX
@dwa_koty_kastrowane: @golagolagola #!$%@? glupoty za przeproszeniem: gram na podstawowej wersji xboxa one a spadki fps sa odczuwalne tylko w niektorych cutscenkach a poza tym gra wyglada bardzo ladnie. Horizon 4 ci scina? Dziwne xd
@smok_bozy: kolega chyba się kleju nawdychał xD gra ścina i to srogo, do tego nie działa nawet w full hd, szkoda psuć sobie zabawę, lepiej odpuścić i ograć kiedyś na XOX jak stanieje
@golagolagola: ty sie kleju nawdychales ze scinanie tam widzisz xd moze grasz na jakims telewizorze #!$%@? i to powoduje wizualne odczucie klatkowania, moge ci nawet nagrac gre
@golagolagola: ja mam tv lg 60hz 3840x2160 i xbox one z 2015 roku i ci serio mowie, ze nie ma kupy a jest wrecz przeciwnie- bardzo ladnie choc nie tak ladnie jak na xbox one x ale i tak bardzo ladnie, wiec to ty pewnie masz problem z czyms, znawca nie jestem ale moze telewizor ma tu znaczenie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu