@wookiez: jednej kumpeli już raz dałem ;d Lek jest silnie uzależniający wiec biorę go raz na kilka dni mimo ze lekarz zalecił codziennie dwie dawki, ale nie ma sensu tyle brać gdy jedna tabletka daje spokój na 3-4 dni
kminie, wiem że brzmi to na pozór głupio ale... stary. i Każda inna osobo która bierze ten syf (lekomania) - może jestem nowy z mirko stąd ten entuzjazm. Dajcie sobie siana, nic nie jest proste, nic Wam nie odbierze dni/lat -traumy, ale weźcie się w garść. Mówi wam miro lat 24 z połową włosów w kolorze srebrzystym ;) (osiwiałem kuthwa przez takie myślenie jak wy). Bez sensu, jbc walić jak w dym
@Czarnoczorny: 5 miesięcy temu wylądowałem w szpitalu z hemoglobiną na poziomie 50% normy chociaż codziennie przez 5 dni chodziłem do lekarza mówiąc ze antybiotyk co mi przypisał daje mi dziwne skórki uboczne. Od tamtej pory mam problemy z jedzeniem (uczucie jakbyś zjadł całe jabko na raz bez gryzienia i zalega Ci w żołądku i nie może się strawić ani nic) przez co co pare dni mam takie dni ze 4
Ej miro, w sumie kminie, w sumie nie... ni będę się się dzielił na publicznym forum info o moich traumach i nie wychodzeniu z pokoju przez pół roku.. bez sensu i tak Ci to nie pomoże. Fakt jest taki grubo przed 17 sam zacząłem pracować po drodze 3 poważne i kilkanaście mnie formalnych związków- nadal nie wiem czego w życiu chcę, ale mogę Ci powiedzieć tylko tyle, że jak ogarniesz i rozpiszesz
@Czarnoczorny: dzieki. Aktualnie jestem w dołku wegetacyjnym ale to minie i na dwa tygodnie będę miał spokój. Aktualnie psychiatra do tego u mnie twierdzi ze bardzo prawdopodobne jest to ze mam jeszcze autyzm, co wiele by wyjaśniało ale jakoś nie pomaga, bo dla mnie to nie choroba i wg siebie jestem normalny, ale to by wyjaśniało dlaczego mam objawy takie jak osłabienie i ciagle bóle brzucha mimo całkowitych braków powodu
Gdybym nie bylym POlaKIEM i szpecjalistą, rzekłbym że piehdodli. Ale z że jestem POLAKIEM i do profesjalizmu dużo mi brakuję cieszę się że korzystasz z pomocy specjalisty- i to tak...całkiem serio :) W miarę swoich możliwości odrzuć guhfno które dostajesz na receptę i zastępuj je w miare ,,zdrowym" trybem życia :) btw, psychotropty to nie jest ibuprom. Pisałem o tym w jednym z postów- możesz znaleźć. Bez sensu się niszyć kiedy już
Tak jakbym miał ja nieświadomie
Lek jest silnie uzależniający wiec biorę go raz na kilka dni mimo ze lekarz zalecił codziennie dwie dawki, ale nie ma sensu tyle brać gdy jedna tabletka daje spokój na 3-4 dni
W miarę swoich możliwości odrzuć guhfno które dostajesz na receptę i zastępuj je w miare ,,zdrowym" trybem życia :) btw, psychotropty to nie jest ibuprom. Pisałem o tym w jednym z postów- możesz znaleźć. Bez sensu się niszyć kiedy już