Wpis z mikrobloga

Wziąłem jedna pigułkę leku na nerwice i jedna trzecia tabletki nasennej. Żegnajcie
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@wookiez: jednej kumpeli już raz dałem ;d
Lek jest silnie uzależniający wiec biorę go raz na kilka dni mimo ze lekarz zalecił codziennie dwie dawki, ale nie ma sensu tyle brać gdy jedna tabletka daje spokój na 3-4 dni
  • Odpowiedz
kminie, wiem że brzmi to na pozór głupio ale... stary. i Każda inna osobo która bierze ten syf (lekomania) - może jestem nowy z mirko stąd ten entuzjazm. Dajcie sobie siana, nic nie jest proste, nic Wam nie odbierze dni/lat -traumy, ale weźcie się w garść. Mówi wam miro lat 24 z połową włosów w kolorze srebrzystym ;) (osiwiałem kuthwa przez takie myślenie jak wy). Bez sensu, jbc walić jak w dym
  • Odpowiedz
  • 0
@Czarnoczorny: 5 miesięcy temu wylądowałem w szpitalu z hemoglobiną na poziomie 50% normy chociaż codziennie przez 5 dni chodziłem do lekarza mówiąc ze antybiotyk co mi przypisał daje mi dziwne skórki uboczne. Od tamtej pory mam problemy z jedzeniem (uczucie jakbyś zjadł całe jabko na raz bez gryzienia i zalega Ci w żołądku i nie może się strawić ani nic) przez co co pare dni mam takie dni ze 4
  • Odpowiedz
Ej miro, w sumie kminie, w sumie nie... ni będę się się dzielił na publicznym forum info o moich traumach i nie wychodzeniu z pokoju przez pół roku.. bez sensu i tak Ci to nie pomoże. Fakt jest taki grubo przed 17 sam zacząłem pracować po drodze 3 poważne i kilkanaście mnie formalnych związków- nadal nie wiem czego w życiu chcę, ale mogę Ci powiedzieć tylko tyle, że jak ogarniesz i rozpiszesz
  • Odpowiedz
  • 0
@Czarnoczorny: dzieki. Aktualnie jestem w dołku wegetacyjnym ale to minie i na dwa tygodnie będę miał spokój. Aktualnie psychiatra do tego u mnie twierdzi ze bardzo prawdopodobne jest to ze mam jeszcze autyzm, co wiele by wyjaśniało ale jakoś nie pomaga, bo dla mnie to nie choroba i wg siebie jestem normalny, ale to by wyjaśniało dlaczego mam objawy takie jak osłabienie i ciagle bóle brzucha mimo całkowitych braków powodu
  • Odpowiedz
Gdybym nie bylym POlaKIEM i szpecjalistą, rzekłbym że piehdodli. Ale z że jestem POLAKIEM i do profesjalizmu dużo mi brakuję cieszę się że korzystasz z pomocy specjalisty- i to tak...całkiem serio :)
W miarę swoich możliwości odrzuć guhfno które dostajesz na receptę i zastępuj je w miare ,,zdrowym" trybem życia :) btw, psychotropty to nie jest ibuprom. Pisałem o tym w jednym z postów- możesz znaleźć. Bez sensu się niszyć kiedy już
  • Odpowiedz