Aktywne Wpisy
Klimbert +179
Ciekawe statystyki. Co takiego się wydarzyło pomiędzy rokiem 2000, a 2024 że tak duża liczba kobiet w wieku 45+ bierze antydepresanty? A no np. bezdzietność skoczyła nam z 5% na 40%.
Nasz umysł zachowuje się inaczej jeżeli uważamy, że dziecka nie chcemy ale wciąż mamy szansę go mieć (czyli kobieta jest w wieku poniżej 40 lat). Natomiast inaczej zachowamy się jeżeli wiemy, że szansę już straciliśmy na zawsze (czyli kobieta jest w
Nasz umysł zachowuje się inaczej jeżeli uważamy, że dziecka nie chcemy ale wciąż mamy szansę go mieć (czyli kobieta jest w wieku poniżej 40 lat). Natomiast inaczej zachowamy się jeżeli wiemy, że szansę już straciliśmy na zawsze (czyli kobieta jest w
wykop +14
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
1. Dziękujemy za Wasze liczne zgłoszenia, które w ostatnim czasie nam przesyłaliście. To na ich podstawie przygotowaliśmy i wdrożyliśmy zmiany, o których najczęściej nam wspominaliście. Mamy nadzieję, że te usprawnienia spełnią Wasze oczekiwania. Oto one:
- wdrożyliśmy poprawki w wyszukiwarce duplikatów, obecnie wyszukiwarka lepiej będzie podpowiadała Wam istniejące już znaleziska;
- pojawiły się też nowe zaślepki przy treściach 18+/NSFW;
1. Dziękujemy za Wasze liczne zgłoszenia, które w ostatnim czasie nam przesyłaliście. To na ich podstawie przygotowaliśmy i wdrożyliśmy zmiany, o których najczęściej nam wspominaliście. Mamy nadzieję, że te usprawnienia spełnią Wasze oczekiwania. Oto one:
- wdrożyliśmy poprawki w wyszukiwarce duplikatów, obecnie wyszukiwarka lepiej będzie podpowiadała Wam istniejące już znaleziska;
- pojawiły się też nowe zaślepki przy treściach 18+/NSFW;
Dzień po dniu
Znów sie pije Browar tu
Po wczorajszym #!$%@? czosnku czuję się lepiej,
Tzn z rana może było gorzej, ale teraz jest lepiej
I to wcale nie dlatego że pije piwerkoooo
DZISIAJ Browar 10,5 72/100
+ Dobrze wchodzi nawet ciepłe XD ( ja chyba serio smaku nie mam )
+ Lekko słodowe,
+ Łatwodostępne (żabka)
+ 2,50zł, więc luzik
+ Fajne opisy na puszce, że niby te 10,5 to granet hehe
- Oni chyba nie wiedzą jak granaty browary wyglądają
- Lekko kwaskowate
- Taki troche lepszy Tyskacz
- Można się pomylić że się bierze 10,5 % piwo
- A tak naprawdę 4,7% XDD
- Z zapachu jak zwykły sikacz
Ogółem piwko do popijania nie jest złe jak za tą cenę. Jak ktoś lubi zwykłe browary typu Tyskie, Warka, Żywiec, to się w tym odnajdzie. Na pewno byłoby lepsze schłodzone, ale moje łóżko nie ma funkcji schłodź. I w ogóle jak się jest chorym to nie powinno się chyba pić zimnych rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wybaczcie recenzje na #!$%@?, ale smaku nie mam i ciężko cokolwiek robić XD
W sumie to zawsze były na #!$%@?, także nooo
DO JUTRA ( ͡° ͜ʖ ͡°)}
Wrzuciłem raz jeszcze bo nie otagowałem XD
#100browarowchallenge #pijzwykopem #pokazmorde