Wpis z mikrobloga

Jak walczyć z uzależnieniem od #mcdonalds ? Jem tam od 5 lat, A od pół roku nie było dnia żebym tam nie był. Zawsze wydaje więcej niż 20 zł, czasem nawet 80 w ciągu jednego dnia. W ciągu pół roku przytyłem 23kg (bylo87 teraz jest 110). Jak to zwalczyć? PS polackie obiady mi nie smakują...

#zalesie #dieta #jedzzwykopem
  • 32
  • Odpowiedz
@xtomek99: bulimiczny sposób- nakup #!$%@? tego maka za 200 zł; przywieź do domu i jedz do pozygu.
Sprawdzone; okresowo mam ochotę na różne rzeczy i tak sobie radzę z brakiem kontroli- tak Ci zbrzydnie ze przez długi czas nie spojrzysz na maka

Uzależnia jedzenia, ogóle jego zaburzenia to nie choroba sama w sobie tylko objaw- najpierw zacznij od głowy
Odpowiedz na pytanie czego Ci brakuje w życiu, dlaczego jesteś jeszczesliwy
  • Odpowiedz
  • 1
@HaloHet często tak robię że jem do porzygu różne rzeczy albo mam po nich zaburzenia żołądka i sobie powtarzam że nie kupię A na następny dzień i tak lecę kupić...

Czego mi brakuje to prócz tego że jestem samotnym stulejarzem to jak leżę w domu to zawsze muszę mieć coś do przegryzki jak oglądam jakieś gowno na yt. Czy to chipsy czy to cole, kebaba albo maca na wynos.
  • Odpowiedz