Wpis z mikrobloga

@defaulttt: @ldldld3: Płacze czy nie. AGO odpuściło ten mecz, było widać, że stiltowali. Inna sprawa, że coś jest na rzeczy. W jednym momencie gość, aimloca na dwóch graczy złapał jeden po drugim. Kto tak macha celownikiem? https://clips.twitch.tv/MiniatureThirstySwordRuleFive od 15 sekundy. Tak się zorientował gdzie kto jest...

Chłopaki pewnie betują na swoje mecze, wygrywają trochę kasy, a w finale i tak przegrają, bo na lana z oczywistych względów nie pojadą.
@donOGR: tak placze, to konto ktore wyslal jest z 2k18 i ma podobny nick czy to dowod ze disbalance czituje? XD
jego glowne konto jest z 2k15 i ma 4k gier

ja jak sobie zaloze konto -donOGR na faceicie i mnie zbanuja to ciebie tez maja zdyskwalifkowac z turnieju? XD
@lepir: @ZielonaPomaranczka-: A wśród 3 znajomych, które posiada to zbanowane konto jest main "naszego bohatera". Może znajdą się jeszcze inne rzeczy na niego, nie wiem. Pierwszy raz widzę ten team i od razu dostają się na Dremhacka.
Ale skoro Ago składa oficjalny protest to coś może być na rzeczy.
@kasper93:

którzy mają bana

Podaj mi tych graczy którzy mają bana.
a ten kilp jest lekko dziwny ale nie od razu żeby typa banować.
Sam nie wiem dokładnie, może nie są czyści no ale kurde przecież tu nie ma prawie żadnych "dowodów" ot 2 klipy gdzie kogoś przeskanował.
@donOGR: po pierwsze nie dostali sie jeszcze na dreamhacka
po drugie, brawo sprawdziles jakich ma znajomych, ale nie sprawdziles ze wsrod tych 3 znajomych ma disbalanca, ktory ma 1678 znajomych, dismasicka ktory ma 1046 i lui 359 znajomych, czyli on na glownym koncie akcpetuje wszystkie zaproszenia, nawet swoje "domniemane" zbanowane konto XD