Aktywne Wpisy

Najlepszymi anty-marksistami są byli marksiści; byłam długi czas komunistką i nie ma niczego czym bym bardziej gardziła; dokładnie wiem o co w tym chodzi i nie da się osiągnąć takiej jasności jeżeli się kiedyś przez to bagno nie przeszło;
interesowałaby kogoś seria wpisów na temat socjalizmu, trochę bardziej z wewnątrz?
#antykapitalizm #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #revoltagainsthemodernworld
interesowałaby kogoś seria wpisów na temat socjalizmu, trochę bardziej z wewnątrz?
#antykapitalizm #bekazlewactwa #neuropa #4konserwy #revoltagainsthemodernworld
Wchodzisz do restauracji i widzisz tę dziewczynę siedzącą samotnie przy stole. Co robisz?
#pytanie #glupiewykopowezabawy #heheszki #ladnapani #podrywajzwykopem
#pytanie #glupiewykopowezabawy #heheszki #ladnapani #podrywajzwykopem
źródło: dziewczyna
Pobierz

#programowanie
rozumiem sprawdziłeś to co robisz nie dzieje się w obrębie jakiegoś frameworku do którego jetbrains daje wsparcie? wtedy show usages albo shortcut [CTRL] [B] mógłby cię jakoś kierować w dobre miejsca podczas bycia w odpowiednich miejscach.
jeśli natomiast dzieje się to tylko w kilku plikach(pewnie nie :D) to możesz porobić sobie shortcuty do konkretnych linijek (bodajże
@gangstaindesign2: To raczej takie ogólne pytanie bo ten problem wraca do mnie co projekt. Często w kodzie wielu aplikacji jest tak, że mamy pełno takich par plików: kontrolery i szablony/widoki, encje i mappingi, nagłówki i pliki źródłowe, klasy i ich testy, komendy i handlery, eventy i subscribery itd. Czasem faktycznie jest wsparcie out of