Wpis z mikrobloga

Ubisoft zawarł w swojej najnowszej produkcji trochę żartów i odniesień do popkultury. Będąc na Krecie, trafiamy na ślad

„Minotaura”. By rzucić wyzwanie bestii, musimy najpierw przejść trzy „wstępne próby” i przynieść z każdej żeton

potwierdzający nasz sukces. Dwa żetony można po prostu kupić. Gdy za trzecim razem mistrz próby nie daje się przekupić – > nasz bohater wyraża zdziwienie. W odpowiedzi NPC strofuje protagonistę – na koniec długiej i zabawnej serii pytań pada

sformułowanie: „You want pay to win? Where is your sense of pride and accomplishment?”. Wypowiedź ta wyśmiewa

komentarz, który na forum Reddit napisał pracownik EA, broniąc systemu mikropłatności w grze Battlefront 2.

xDDD

https://www.gry-online.pl/S018.asp?ID=1762&STR=4

#gry #heheszki
P.....3 - > Ubisoft zawarł w swojej najnowszej produkcji trochę żartów i odniesień do...

źródło: comment_xpKnmYL4Lg6D5OIpxwpHube79QQvDHKu.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
@Pieniak3: siema patrzcie jacy jesteśmy zabawni
WCALE NIGDY NIE SPRZEDAWALIŚMY LEPSZYCH PRZEDMIOTÓW W GRZE ZA PIENIĄDZE :DDDDdd
WCALE NIE ROBIMY TEGO W TEJ SAMEJ GRZE W KTÓREJ Z TEGO ŻARTUJEMY :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddddddddddddd
  • Odpowiedz
@United: No niby tak, ale zależy w jakiej formie i jak bardzo może to potencjalnie "przeszkadzać" w gameplayu. Elementy kosmetyczne są ok, ale coś co wpływa na rozgrywkę i sprawia że musisz grindować jest dokładnie tak samo dzbaniarskie w singleplayer jak w multiplayer. W AC: Odyssey być może zrobili to na poziomie, ale tak zawsze jest że testują i patrzą jak coś wyjdzie raz, drugi, a co zrobią za trzecim?
  • Odpowiedz
@mlodywampir: Teraz wszyscy mają nauczkę po battlefroncie więc wątpię by kiedykolwiek wyszło coś podobnego od twórców gier AAA. Na a do tego cały ten hejt na ubi jest trochę niewytłumaczalny bo jednak gry które robią ostatnio są co najmniej fajne (no prawda że taki AC to tasiemiec no ale skoro ludzie chcą w to grać to muszą to robić)
  • Odpowiedz
@Pieniak3: W sumie może nie jestem na bieżąco, ale Ubisoft raczej kojarzy mi się z wypuszczaniem niedopracowanych tytułów, które w panice trzeba patchować następnego dnia po premierze, aniżeli z mechanikami p2w. Ale pewnie nie jestem zorientowany.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mlodywampir: No ale jest różnica pomiędzy P2W jak w battlefroncie a zwykłym sklepem z itemkami premium w grze singleplayer

@United: jak dla mnie to nie ma różnicy. Jedno i drugie to zwykłe #!$%@?ństwo.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@United: w sumie to dla mnie tak. Gram w gry od dosyć dawna i kiedyś takie rzeczy były zwyczajnie darmowe albo ukryte jako easter eggi czy kody. Dzisiaj musisz za dodatkowe skórki (czasami bardzo fajne) płacić dodatkowo. Z innej beczki - w AC Origins istnieje opcja zakupu skrzynki z losowym itemem, również takim do kupienia za prawdziwy hajs - za walutę zdobywaną w grze. Tylko, że na 200 otworzonych skrzynek
  • Odpowiedz