Aktywne Wpisy
tangens_kutangens +468
Czy tylko mnie tak poruszyła śmierć tego żołnierza?
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
Człowiek się przyzwyczaja do tych wszystkich złych wiadomości, którymi jesteśmy karmieni, a to mnie ruszyło.
Do tego świadomość, że doskonale zdawali sobie sprawę z jego beznadziejnego stanu i przez tydzień to ukrywali.
Ja #!$%@?, szkoda tego chłopa.
#polska #granica #wojna
EmDeCe +627
#konfopis #partiamem #polityka #bekazprawakow
Też tak macie, że jak widzicie komentarz z frazą "uśmiechnięta polska" to wiecie, że wrzucający to psychofan #konfopis a jego IQ to max 62?
Bo ja tak ¯\(ツ)/¯
Też tak macie, że jak widzicie komentarz z frazą "uśmiechnięta polska" to wiecie, że wrzucający to psychofan #konfopis a jego IQ to max 62?
Bo ja tak ¯\(ツ)/¯
Leżę na kanapie oglądam serial a tu ktoś puka w drzwi, stoi gościu z jakąś książka pomyślałem, że to jechowi to otworzyłem by przegonić. Typek zaczął mówić że nazywa się Dawid Copperfield Ozdubka i czy mam chwilkę bo chodzi z jakąś nowina XDDDDDDDDD myślę #!$%@? tam mam trochę czasu niech nawija. Typ wyciąga kalkulator i zaczyna obliczac, że miał walkę z jakimś Magicalem i trwała 14 sekund, że jego ksywa to 14 liter bla bla bla podał mi tak w ogóle 47 przykładów z liczba 14 w jego życiu i jeden nie dokonczony przykład który przyjął że jest to 0, 57 i dodał to wszystko do siebie czyli 47, 57 pomnożył przez 14 i wynik wyszedł 666... Zamknąłem drzwi bo jakiś #!$%@? a on jeszcze darl mordę pod domem, czy mnie nie #!$%@? XDDDDDDDDD co za swiry chodzą po tej ziemi... #gownowpis
#danielmagical