Wpis z mikrobloga

@maro-kupiec: Nie wiem co te karynki maja w glowie. Przeciez Multipla nie ma ani kasy ani klasy. Rozumu tez nie.. Wypowiada sie jakby czegos mu brakowalo.. Moze chodzi o ten gorny prog testosteronu ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@GrzegorzPorada: Stary jaka zawisc.. Pomysl chwile.. Co ta typiara musi soba prezentowac jesli zwiazala sie z kims pokroju Multipli? Beka to jest wlasnie z takich komentarzy broniacych typa ktory prezentuje soba poziom ameby. Swoja droga akurat ta karynka jest przecietna.
  • Odpowiedz
@ChrisKaboM: ale co konkretnie jest nie tak z nim, potrafisz powiedzieć? jest przystojny, dobrze sie ubiera, jest troche pozerem ale to nie przekresla zeby miec ładną dziewczyne wrecz przeciwnie
Jest mlody jeszcze ma czas nauczyc sie wypowiadac elokwentnie a tobie cos mi sie wydaje ze stuleja pęka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@GrzegorzPorada: Co konkretnie ? Lista jest dluga. Gosc nie jest "troche pozerem" wiekszy pozer nie przychodzi mi do glowy. Typ wymyslal sobie jakies pseudo kontuzje w razie gdyby przegral a nastepnie nacpany wyszedl do walki bo jest slaby psychicznie. Jest zwyczajnym oszutem bez zasad. Bawi mnie to jak okreslasz ludzi. Jest przystojny i dobrze sie ubiera.. to znaczy ze wszystko z nim ok ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz