Wyjechałem sobie na urlop i wszystko było by dobrze gdyby nie fakt, że po wyjeździe przypomniałem sobie, że w pralce zostało pranie... wracam za tydzień. Czego się spodziewać? Nie zgnije mi to? Ktoś chce się dowiedzieć jaki będzie efekt za tydzień? #pranie #agd #kiciochpyta
@takijakislogin: pralkę to chyba masz do w-------a :D zostawiłem na dobe kiedyś. przesmiardla, zatechlo i j----o grzybem, ogólnie klepało... wstawilem z octem parę oran ale ciężko się tego pozbyc
Generalnie, wbrew oczekiwaniom, pranie nie zgniło, nie śmierdziało. Przyczynić się do tego mógł fakt, że prane były głównie pieluszki tetrowe, prane było w
Senyszyn, polska przedstawicielka lewicy, z rozbrajającą szczerością przyznaje, że ma 6 mieszkań, bo uznaje to za najlepszą formę ulokowania własnego kapitału.
Piękne podsumowanko jak wielką patologią jest ten kraj.
Nie
Przeglądając swoje stare posty znalazłem ten i czuję się w obowiązku ( ͡° ʖ̯ ͡°) poinformować was jak się sprawa potoczyła.
Generalnie, wbrew oczekiwaniom, pranie nie zgniło, nie śmierdziało. Przyczynić się do tego mógł fakt, że prane były głównie pieluszki tetrowe, prane było w
@Niedziel: heh, no cóż - spodziewałem sie podobnych reakcji odkopując temat po takim czasie:P