Aktywne Wpisy
Odmienec +25
Jak tak kochacie ludzia niszczyć życia, rozpowszechniać prywatne dane i nękać, to może zrobicie to z morderca 4 osób? Wiecie, ze nie można stwierdzić po nagraniu z jaka prędkością jechał kierowca? Zobaczcie jak mu wylazł zza słupa w nieoświetlonym miejscu gdzie nie ma żadnego przejścia i jest środek skrzyżowania!!! Nawet najlepszy kierowca by nie zauważyl, do tego dodajmy, ze mogło być cos rozlane i wystarczy 60/70km/h, ale wykopki już wydały wyrok tylko
Caracas +158
Przeglądając internet (wczoraj sobota więc odwyk od neta) zobaczyłem ten wypadek.
Komentarze ludzi to jakiś kosmos. Serio są ludzie którzy uważają, iż wine za wypadek ponosi facet przechodzący przez ulice w miejscu niedozwolonym?
Każdy kierowca - odpowiedzialny kierowca musi w mieście liczyć się z tym, iż na ulice w każdym momencie wyjdzie ktokolwiek (dziecko, pies, kura, świnka morska).
Gdyby jechali zgodnie z przepisami czyli 50 km/h to wszyscy by żyli a facet
Komentarze ludzi to jakiś kosmos. Serio są ludzie którzy uważają, iż wine za wypadek ponosi facet przechodzący przez ulice w miejscu niedozwolonym?
Każdy kierowca - odpowiedzialny kierowca musi w mieście liczyć się z tym, iż na ulice w każdym momencie wyjdzie ktokolwiek (dziecko, pies, kura, świnka morska).
Gdyby jechali zgodnie z przepisami czyli 50 km/h to wszyscy by żyli a facet
#xiaomi #xiaomilepsze #gearbest #banggood
Albo Zastanów się nad Mi A2, albo Mi 2 Lie
Snapdragon 636 Octa core
wiem ze dawniej byly problemy z jakimis prockami w xiaomi
@ruum: no wlasnie sie rozni - RN6Pro ma notcha, ktorego nie uswiadczysz w RN5, takze kwestia gustu.
Komentarz usunięty przez autora
generalnie note6 pro ma notcha i przez to taki modniejszy jest, ale nie ma wielkich różnić do note5, zobacz sobie na YT porównanie które robił @Pirzu