Wpis z mikrobloga

@roofi27: oficjalnie wygrał jak najbardziej, tylko trzeba zaznaczyć że wygrał przez niezdolność do dalszej walki magicala, a to co on p------i że i tak by to wygrał, że jak z dzieckiem to zrobił i wszystko było zaplanowane to już jest poziom jego patusiarskich korzeni, zobaczycie że jeszcze się lordoza na tym wszystkim przejedzie
  • Odpowiedz
@roofi27: ja nie mówię żeby nie wygrał, początek rzeczywiście był na jego korzyść, ale ludzie bądźmy obiektywni, kasti też dostawał w------l i to srogo od lupy a jednak udało mu się wygrać, więc to co lordoza opowiada co by było na podstawie tego co się działo do momentu kontuzji magicala jest c---a warte, zdarzyć się mogło wszystko
  • Odpowiedz
ale ja nie porównuje kastiego do magicala, tylko patrzę na walkę kasti lupa zupełnie oddzielnie i przedstawiłem tylko fakt że kasti jednak wygrał, choć oczywiście nie musiał, lupa mógł go skończyć szybciej sam o tym mówił, chcę tylko cały czas zaznaczyć, że rzeczywistość ani nie potwierdziła ani nie zaprzeczyła oficjalnie o wyższości rafonixa nad magicalem tylko tyle, gdyby nie kontuzja, prawdopodobnie rafonix by go u----ł ale się to nie stało z powodu
  • Odpowiedz